Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2021


6.10.2021 14.00

Rakentamisen muovit -verkkokoulutuksen infotilaisuudet käynnistyvät

Rakentamisen kiertotalous etenee monella rintamalla, mutta muovien kierrätys ei ole vielä rakentamisen arvoketjussa arkipäivää. Tiedon lisäämiseksi ja muovien kierrätyksen edistämiseksi Motiva on tuottanut ympäristöministeriön rahoittamana Rakentamisen muovit -verkkokoulutuksen, joka on suunnattu rakennusalan koko toimitusketjun käyttöön.

Maksuton, itseopiskeltava ja kaikille avoin lyhytkoulutus sopii rakennushankkeiden ja urakoiden tilaajille ja toteuttajille, tuoteteollisuudelle, kaupan alalle sekä rakennuskonevuokraamoille. Koulutus antaa esihenkilöille ja työnjohdolle valmiuksia opastusta ja perehdytystä varten. Koulutukset soveltuvat erinomaisesti myös oppilaitosten käyttöön!

Tervetuloa kuulemaan mitä verkkokoulutuskokonaisuus sisältää ja miten voitte hyödyntää sitä omassa organisaatiossanne!

12.10.2021, klo 9.00-10.00
Rakentamisen muovit -verkkokoulutuskokonaisuus, infotilaisuus

Infotilaisuus on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Infotilaisuudessa esitellään verkkokoulutuksen sisältöjä ja Rakentamisen muovit green deal -sopimus.

12.10.2021, klo 14.30-15.30
Rakentamisen muovit -verkkokoulutus rakennusalalle, infotilaisuus

Infotilaisuus on suunnattu rakennusalan toimijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Rakennusalan koulutusosion lisäksi tilaisuudessa esitellään Rakentamisen muovit green deal -sopimus ja sen tavoitteet.

13.10.2021, klo 9.00-10.00
Rakentamisen muovit -verkkokoulutus julkisille hankkijoille, infotilaisuus

Infotilaisuus on suunnattu julkisten hankintojen parissa toimiville ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Julkisille hankkijoille soveltuvien koulutusosioiden lisäksi esitellään Rakentamisen muovit green deal -sopimus ja sen tavoitteet.

13.10.2021, klo 14.30-15.30
Rakentamisen muovit -verkkokoulutus kaupan toimijoille ja rakennuskonevuokraamoille, infotilaisuus

Infotilaisuus on suunnattu kaupan ja rakennuskonevuokraamoalan toimijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Koulutusosioiden lisäksi tilaisuudessa esitellään Rakentamisen muovit green deal -sopimus ja sen tavoitteet.

14.10.2021, klo 9.00-10.00
Rakentamisen muovit -verkkokoulutus rakennustuoteteollisuudelle, infotilaisuus

Infotilaisuus on suunnattu rakennustuoteteollisuuden toimijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tuoteteollisuuden koulutusosion lisäksi esitellään Rakentamisen muovit green deal -sopimus ja sen tavoitteet.



Infotilaisuudet tallennetaan, joten voit seurata niitä sinulle sopivana aikana. Jaathan tietoa verkkokoulutuskokonaisuudesta myös kollegoillesi ja verkostoillesi. 

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta:
Rakentamisen muovit -koulutuskokonaisuus

Koulutus on osa Rakentamisen muovit green deal -sopimuksen toimeenpanoa.

 

Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022