Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2024


25.4.2024 10.00

Taloyhtiöiden energiaratkaisut kehittyvät – LVISA-alan ammattilaisille ajankohtaista koulutusta

Kasvavat energiakustannukset, energiantuotannon vaihtelevuus ja uudistuva talotekniikka asettavat taloyhtiöiden energiaratkaisujen parissa työskentelevät ammattilaiset uusien haasteiden ja mahdollisuuksien eteen. Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutus tarjoaa LVISA-alan ammattilaisille ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistaan ja varmistaa kilpailukykynsä tällä nopeasti kehittyvällä alalla. Koulutuksen järjestää Motiva Services Oy.

Maksuttomassa Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutuksessa perehdytään uusimpiin energiaratkaisuihin ja liiketoimintamalleihin. Osallistuja saa käytännönläheistä tietoa ja taitoja, joita hän voi hyödyntää työssään. Koulutuksessa käsitellään myös alan uutta lainsäädäntöä ja sen vaikutuksia suunnitteluun ja toteutukseen.

Työn ohessa suoritettava Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutus koostuu kolmesta teemakokonaisuudesta. Teemakokonaisuuksissa käydään läpi uutta rakentamislakia ja energiatehokkuusdirektiiviä ja käsitellään kevyempiä energiaratkaisuja, huomioiden myös äly- ja joustoratkaisut. Koulutus antaa lisäoppia myös kaupalliseen osaamiseen ja palvelujen kehittämiseen muun muassa palvelumuotoilun avulla. Tieto jalostetaan osaamiseksi työelämälähtöisesti toteutettavin kehittämistehtävin, joihin saa tukea asiantuntijoilta.

”Taloyhtiöiden energiaratkaisut kehittyvät kovaa vauhtia. Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutuksessa ammattilaiset saavat tietoa ja oppia tämän hetken parhaista käytänteistä ja uusista mahdollisuuksista kehittää taloyhtiöiden energiatehokkuusratkaisuja”, sanoo koulutuksesta vastaava Motiva Services Oy:n johtava asiantuntija ja Aalto-yliopiston työelämäprofessori Jaakko Ketomäki.

Taloyhtiöiden energiaratkaisujen koulutus kehittää ammattitaitoa

Koulutus sopii kaikille LVISA-alan ammattilaisille, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja pysyä ajan tasalla alan kehityksestä. Se on hyödyllinen myös kiinteistöalan ammattilaisille, teknisille asiantuntijoille, pk-yritysten johtohenkilöille ja myyjille sekä energia-alan asiantuntijoille ja liiketoiminnan kehittäjille ja konsulteille.

"Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutus lisää ymmärrystä uusimmista energiaratkaisuista ja liiketoimintamalleista sekä antaa käytännönläheistä tietoa ja taitoja, joita voi hyödyntää omassa työssään. Uusimman lainsäädännön tuntemus ja kilpailukyvyn varmistaminen nopeasti kehittyvällä alalla ovat myös keskeisiä asioita, joiden takia koulutukseen kannattaa osallistua. Osaamisen kehittäminen onnistuu tehokkaasti työn ohessa”, sanoo energiatehokkuuden asiantuntija Nina Teirasvuo.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät Motiva Services Oy:n verkkosivuilta:
Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutus ammattilaisille

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan maksuttomalle kurssille!


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 30.4.2024