Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2024


14.5.2024 14.00

Kommentointipyyntö: Vastuullisuuskriteerit kalustehankinnoille

Pyydämme kommentteja kalusteiden vastuullisuuskriteereihin, joita voi soveltaa julkisissa hankinnoissa. Kriteerit ovat vapaaehtoisia käyttää. Kriteeriehdotukset koskevat uusia toimistokäytössä olevia kalusteita.

Kommenteilla olevat kriteerit pohjautuvat Norjan julkisen taloushallinnon viraston (DFØ) julkaisemiin kriteereihin ja tavoitteena on kehittää näistä kansalliseen käyttöön sopivat kriteerit. Kriteereistä on käyty ensimmäinen markkinavuoropuhelutilaisuus huhtikuussa 2024.

Kommentointipyyntö

Pyydämme alan yrityksiä, sidosryhmiä ja julkisen sektorin hankkijoita tutustumaan kriteeriehdotuksiin ja kommentoimaan ehdotettuja kriteerejä käytettävyyden, todentamisen ja kriteerien vaatimustason osalta.

Kriteerit ovat kommentoitavina 8.-26.5.2024 välisen ajan oheisen Webropol-linkin kautta.

Kriteeriluonnosten kommentointi sähköisellä webropol -kyselyllä:
Kysely koskien toimistokalusteiden kiertotalous- ja vastuullisuuskriteereitä

Julkaisu

Hankintakriteerit julkaistaan 11.6.2024 pidettävässä webinaarissa, jonka jälkeen ne löytyvät vastuullisten hankintojen Kriteeripankista, osoitteesta www.kriteeripankki.fi.

Webinaari 11.6.2024: Toimistokalusteiden kiertotalous- ja vastuullisuuskriteereiden julkaisutilaisuus

Motiva Services tekee työtä osana pohjoismaisen ministerineuvoston rahoittamaa hanketta, jossa vauhditetaan kestäviä ja kiertotalouden mukaisia julkisia hankintoja muun muassa pohjoismaisia markkinavuoropuheluita järjestämällä.

Yhteyshenkilö:
Motiva Services Oy
asiantuntija Jenni Rovio
jenni.rovio@motiva.fi


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 22.5.2024