Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2024


29.1.2024 12.00

Anna palautetta Rahoituksen tietopalvelusta – vastaa käyttäjäkyselyyn 12.2.2024 mennessä!

Motiva kerää ympäristöministeriön ja Energiaviraston toimeksiannosta ajantasaista ja helposti lähestyttävää tietoa yrityksille, kunnille sekä asuinkiinteistöille suunnatuista eri tuki- ja rahoitusratkaisuista erityisesti ​energiatehokkuuteen ja korjausrakentamiseen liittyen.​ Keväällä 2023 avattu Rahoituksen tietopalvelu kokoaa tiedot eri käyttäjille helposti hyödynnettävään muotoon.

Tietopalvelussa on käynnissä käyttäjäkysely, jonka tuloksia tullaan hyödyntämään palvelun kehittämisessä.

Testaa palvelua ja anna palautetta:www.motiva.fi/rahoituksentietopalvelu

Tilaa Rahoituksen tilannesää – saat tiedot suoraan sähköpostiisi

Tietopalvelun lisäksi Motiva julkaisee neljä kertaa vuodessa Rahoituksen tilannesään, joka on kooste tarjolla olevista tuki- ja rahoitusmahdollisuuksista. Käy tekemässä tilaus ja tutustu samalla viimeisempään tilannesäähän: Rahoituksen tilannesää

Rahoituksen tietopalvelu ja Rahoituksen tilannesää ovat osa käynnissä olevaa Kestävän rahoituksen tietopalvelu ja pyöreä pöytä -hanketta, jonka rahoittajia ovat ympäristöministeriö, Energiavirasto, Kaupan liitto ja Suomen Kuntaliitto. ​Hankkeessa ovat mukana myös Elinkeinoelämän Keskusliitto, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ja Suomen Yrittäjät.​ Työtä vetää ja koordinoi Motiva Oy.

Lisää tietoa itse hankkeesta, rahoituksen pyöreistä pöydistä sekä tietopalvelusta: www.motiva.fi/kestavarahoitus


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 30.4.2024