Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2023


30.11.2023 14.00

Motiva Oy ja Ukrainan valtion energiatehokkuus- ja energiansäästövirasto allekirjoittivat yhteisen muistion kumppanuudesta ja yhteistyöstä

Motiva Oy:n toimitusjohtaja Elina Moisio ja Ukrainan valtion energiatehokkuus- ja energiansäästöviraston (SAEE) päällikkö Hanna Zamazieieva allekirjoittivat 30.11.2023 muistion osapuolten välisestä yhteistyöstä energiatehokkuuden alalla.

Sopimuksen tavoitteena on yhteistyön syventäminen, erityisesti EU:n energiatehokkuusdirektiivien implementoinnin tukeminen sekä tiedonvaihto ja osaamisen lisääminen. Yhteistyö mahdollistaa suomalaisten toimintamallien parhaiden käytäntöjen hyödyntämisen esimerkiksi vapaaehtoisiin energiatehokkuussopimuksiin ja kuluttajien energianeuvontaan liittyen.

The State Agency for Energy Efficiency and Energy Saving of Ukraine (SAEE) toteuttaa Ukrainassa valtion energiatehokkuutta, energiansäästöä, uusiutuvia energialähteitä ja vaihtoehtoisia polttoaineita koskevaa politiikkaa. Heidän edustajansa tutustuivat kesäkuussa 2023 Motivan toimintaan ja olivat kiinnostuneet Motivan tekemästä energiatehokkuustyöstä, erityisesti energiakatselmustoiminta kiinnosti ukrainalaisia.


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 30.11.2023