Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2023


15.3.2023 9.00

Kiertotalous-Suomen kevään tapahtumissa kohtaavat eri toimijat

Kiertotalouden edistämiseen tarvitaan uudenlaista yhteistyötä. Tarvitsemme eri toimijoiden kohtaamisia, joissa on mahdollista jakaa tietoa, kokemuksia ja näkemyksiä. Tätä tarkoitusta varten Kiertotalous-Suomi järjestää maalis- ja huhtikuussa 2023 KiSun kiertotalouskahvit- ja Rakentamisen ratkaisurallit -tilaisuuksia.

”Katsomme Kiertotalous-Suomessa asioita kansallisen tason sekä kattavasti eri toimijoiden näkökulmasta. Kohderyhmämme on laaja yrityksistä julkisen sektorin toimijoihin ja tutkimuslaitoksista oppilaitoksiin. On tärkeää, että eri toimijat löytävät toisensa ja voivat yhdessä etsiä ratkaisuja kiertotalouden haasteisiin. Vain tekemällä uudella tavalla yhteistyötä voimme tehokkaasti edetä kiertotaloudessa”, sanoo Paula Eskola, Kiertotalous-Suomen palvelukeskuksesta.

Kiinteistö- ja rakennusalan käytännön haasteita ratkaistaan Kiertotalos-Suomen ja Green Build Council Finlandin yhdessä järjestämissä kolmessa virtuaalisessa Rakentamisen ratkaisuralli -työpajassa, jotka pidetään 20.3.2023, 27.3.2023 ja 5.4.2023.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
Rakentamisen ratkaisuralli – virtuaalinen työpajasarja

KiSun kiertotalouskahvit tarjoavat myös tilaisuuden kohtaamisiin ja väylän päästä mukaan Kiertotalous-Suomen toimintaan. Ensimmäiset Teamsissa pidettävät kiertotalouskahvit ovat torstaina 23.3.2023, klo 8.30–9.15, ja sen aiheena on ”Ajankohtaista KiSussa juuri nyt!”.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:



Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 15.3.2023