Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2023


2.5.2023 11.00

Katso video: Vähäpäästöiset työkoneet -verkkokoulutuksen hyödyt esiin

Motiva on yhdessä alan toimijoiden kanssa toteuttanut Vähäpäästöiset työkoneet -verkkokurssin. Katso Konepörssin kanssa yhteistyössä tuotettu video, joka esittelee koulutuksen hyötyjä.

“Minulle jäi itselleni tosi positiiviset fiilikset koulutuksesta. Mielestäni siitä saa paljon hyötyä työmaille, tulee itsekin ajateltua paljon enemmän noita päästövähennysasioita ja kaikkia muitakin kustannusasioita, ja sitä mitä pystyy tekemään erilailla, muutenkin tulevaisuutta ajatellen”, toteaa VRJ Länsi-Suomi Oy:n työnjohtaja Anette Knuutila videohaastattelussa.

Hän suosittelee verkkokoulutusta muillekin lämpimästi, koska koulutus tuo uutta näkökulmaa nykypäivän asioihin ja siihen, miten tulevaisuudessa työmailla kannattaa toimia päästöjen vähentämiseksi.

Verkkokoulutuksessa käydään muun muassa lävitse, miten työkoneiden päästöjä voidaan vähentää niin urakoitsijoiden, työkoneen käyttäjien kuin tilaajienkin näkökulmasta. Verkkokurssi on kaikille avoin ja maksuton. Yritykset voivat hyödyntää sitä henkilökuntansa perehdyttämisessä. Koulutus soveltuu myös oppilaitosten käyttöön.

Koulutuksessa käydään läpi esimerkiksi, miten päästöjä voi vähentää työ- ja hankintasuunnittelulla ja työkoneiden kunnossapidolla sekä mikä merkitys työntekijän perehdyttämisellä on. Lisäksi koulutuksesta saa keinoja ja vinkkejä. Esimerkiksi työkoneen kuljettajille on koottu vinkkejä taloudelliseen ajotapaan.

Katso lyhyt video:

Verkkokoulutusaineistot Motivan verkkokurssit -sivustolla:
Motivan verkkokurssit



Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 2.5.2023