Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2022


2.6.2022 15.00

Materiaalitorilla valtuutuspalvelu käyttöön 9.6.2022

Materiaalitori-logo

Materiaalitori.fi -palvelussa siirrytään valtuutuspalvelun käyttöön kesäkuussa 2022. Siirtymisen jälkeen kirjautuminen Materiaalitorille tapahtuu aina Suomi.fi -tunnistautumisen kautta verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennuskortilla, jolloin kirjautujan asiointioikeudet tarkastetaan. Erillistä käyttäjätunnusta ja salasanaa ei jatkossa enää käytetä.

Valtuutusten käyttöönotto parantaa yritysten Materiaalitorin käyttäjähallintaa, kun yritys voi antaa ja poistaa käyttöoikeuksia esimerkiksi henkilöstön vaihtumisen yhteydessä.

Samalla henkilöllä voi tämän jälkeen olla Materiaalitorin käyttöoikeus useamman organisaation valtuuttamana, ja organisaatio voi valtuuttaa myös toisen organisaation käyttämään Materiaalitoria puolestaan.

Kirjautuminen vain valtuutuspalvelun kautta 9.6.2022 alkaen

Materiaalitori.fi -palveluun tarvitaan 9.6. alkaen organisaation valtuutus. Organisaation nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö voi käyttää Materiaalitoria ilman erillistä valtuutusta. Valtuutuksen Materiaalitorin käyttöön antaa yrityksen/organisaation nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Valtuutuksen voi antaa jo ennakkoon 18.5.2022 lähtien.

Katso ohjeet valtuuksien antamiselle: 
Valtuutuspalvelun käyttöönotto Materiaalitori.fi -palvelussa

Päivityksiä tehdään 9.6.2022

Materiaalitori.fi -palvelua päivitetään 9.6.2022, klo 9.00 alkaen. Päivän aikana palvelussa voi ilmetä hidastelua, käyttökatkoja eivätkä kaikki toiminnallisuudet välttämättä toimi. Suosittelemme odottamaan ilmoitusten lisäämisen tai muiden tärkeiden toimintojen osalta ja palaamaan palveluun seuraavana päivänä 10.6.2022.

Lisätietoa:
Valtuutuspalvelun käyttöönotto Materiaalitori.fi -palvelussa
www.materiaalitori.fi


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 3.6.2022