Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2021


8.4.2021 9.00

Yritysvastuuraportti 2020

Olemme julkaisseet tuoreen yritysvastuuraporttimme vuodelta 2020. Valtion kestävän kehityksen yhtiönä kaiken toimintamme tarkoitus on nopeuttaa siirtymistä kestävään yhteiskuntaan ja elämäntapaan. Yritysvastuuraporttimme sisältää paitsi keskeiset taloudelliset tunnusluvut ja omat kestävän kehityksen tavoitteemme myös laajan esittelyn yhteiskunnallisesti vaikuttavista hankkeistamme. Tänä vuonna esittelemme tarkemmin myös Ympäristömerkintä Suomi Oy:n toimintaa.

Toimitusjohtaja Vesa Silfver toteaa pääkirjoituksessaan, että siirtyminen kestävään yhteiskuntaan edellyttää yhteiskehittämistä ja kokeiluja eri toimijoiden välillä sekä parhaiden ratkaisujen skaalaamista. Mikäli pystymme samalla yhteishengellä ja määrätietoisuudella edistämään kestävän kehityksen vaatimia muutoksia liiketoiminnassa ja arjessa, niin pääsemme varmasti kestävän kehityksen Agenda 2030 -tavoitteisiin.

Vuonna 2021 tulemme vahvistamaan Motivan roolia entisestään laaja-alaisena ja osaavana kestävän kehityksen yhtiönä, joka tukee valtionhallintoa sekä alueita kestävyysmurrosten läpiviennissä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia yritysvastuuraportistamme. Voit lähestyä meitä osoitteella motiva@motiva.fi.

Tutustu raporttiimme:


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022