Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2020


19.11.2020 10.00

Nimityksiä Motivassa

Motivassa on syksyn aikana aloittanut neljä uutta henkilöä asiantuntijatehtävissä, henkilöstöhallinnossa ja viestinnässä.

Asiantuntija Nina Teirasvuo aloitti lokakuussa energiatehokkuuden liiketoiminta-alueella kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvissä hankkeissa. Hänen vastuualueenaan ovat elinkaaritarkastelut ja korjausrakentaminen; lisäksi hän osallistuu kiinteistöjen energiatehokkuutta edistäviin kokonaisuuksiin. Ympäristövastuullisuus on Ninalle tärkeä teema ja hän haluaa edistää olemassa olevan rakennuskannan kestävyyttä ja vähähiilistä rakentamista.

HR-kehityspäällikkö Hilla von Essen aloitti lokakuussa Motivan hallintotiimissä. Hänen vastuullaan ovat henkilöstön osaamisen kehittämisen prosessit ja tehtäväkuvaan sisältyy myös muita henkilöstöhallinnon tehtäviä. Henkilöstöasioiden lisäksi hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat sisäinen viestintä, työnantajamielikuvan kehittäminen sekä ratkaisukeskeinen kollegoiden auttaminen keskustellen ja ajatuksia vaihtaen.

Tapahtuma- ja toimistoassistentti Marjo Savinainen aloitti syyskuussa tapahtuma- ja toimistoassistenttina, vastuualueinaan erityisesti Motivan tapahtumien koordinointi ja toimiston avustavat tehtävät. Tällä hetkellä live-tapahtumien sijaan järjestettävät webinaarit tuovat mukavaa lisähaastetta jo totuttuihin tapoihin; kuinka saadaan pidettyä asiakkaiden mielenkiinto yllä ilman fyysistä kontaktia.

Jenni Rovio aloitti syyskuussa kiertotalouden tiimissä sekä KEINO osaamiskeskuksessa kestävien ja innovatiivisten hankintojen asiantuntijana. Hänen vastuullaan ovat muun muassa Green Deal -sopimuksien toimeenpano sekä julkisen sektorin toimijoiden tukeminen kestävien hankintojen kehittämisessä. Jennillä on vahvaa kokemusta projektinhallinnasta sekä erilaisista kehittämishankkeista, ja hän haluaa edistää kansainvälistä vertaisoppimista sekä vaikuttaa projektien ja julkisten hankintojen kautta yhteiskunnalliseen muutokseen kohti kestävämpää tulevaisuutta.


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022