Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2020


9.4.2020 14.00

Katso Aurinkosähköä kotiin -webinaari omaan tahtiin

Motivan ja alueellisen energianeuvonnan Aurinkosähköä kotiin -webinaari on nyt Motivan Youtube-kanavalla. Verkkotapahtumassa asiantuntijat kertoivat aurinkosähköjärjestelmän tekniikasta, kannattavuudesta ja hankinnasta pientaloon.

Webinaarista saa kattavasti tietoa oman aurinkosähköjärjestelmän hankintaan sekä siihen vaikuttaviin tekijöihin. Olennaista on huolellinen kannattavuuden tarkastelu, tarjousten pyytäminen useammalta toimittajalta sekä tarjousten vertailu. Apuna kannattaa käyttää Motivan Aurinkosähköä kotiin -kampanjan sivustoa ja yritysten tarjouksia mallikohteista.

– Hinta on vain yksi kriteeri. Aina kannattaa tarkastaa laitteston ja asennusten takuuajat sekä tutustua palveluihin, joita yritys tarjoaa, Motivan asiantuntija Milja Aarni totesi webinaarissa.

Satakunnan energianeuvoja Marjo Kekki muistutti, että aurinkosähköjärjestelmän hankinta on iso investointi, joka kannattaa pohjustaa huolelellisesti. Kotimyyntiin hän suhtautuu hyvin varauksellisesti, sillä siinä harkinta-aikaa jää usein aivan liian vähän eikä vertailutietoa ehdi hankkia.

Reilun parituntisen aikana vastattiin myös osallistujien kysymyksiin. Kannattavuuteen liittyviin kysymyksiin vastasi Motivan asiantuntija Teemu Kettunen. Lisäksi kiinnitysratkaisut sekä paneelien ja invertterin omainaisuudet nousivat kysymysten kärkeen, ja niihin vastasi Naps Solarin Markus Andersén kattavasti.

Webinaarin tallenne on katsottavissa Motivan Youtubesta:
Aurinkosähköä kotiin -webinaari 6.4.2020


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022