Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2020


8.7.2020 17.00

Haemme tapahtuma- ja toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen

Saatko pidettyä montaa rautaa tulessa yhtä aikaa? Tiedätkö mitä ovat Teams, Zoom ja striimaus? Oletko idearikas tapahtumajärjestäjä ja tiedät mikä takaa onnistuneen tapahtuman? Pysyykö kynä hallussa ja innostut ihmisten kohtaamisesta? Jos näin on, laita ihmeessä meille esittelysi tulemaan sillä haemme nyt viestintä- ja markkinointitiimiimme määräaikaista tapahtuma- ja toimistoassistenttia (1 vuosi).

Pääasiallinen tehtäväsi on vastata erilaisten tapahtumien ja webinaarien käytännön järjestelyistä ja osallistua niiden suunnitteluun asiantuntijoidemme ja koordinaattoreidemme tukena. Työssä vaaditaan paineensietokykyä ja organisointitaitoja sekä oma-aloitteista otetta. Hallitset teknisen puolen yleisesti käytössä olevista webinaariohjelmista ja kirjoitat sujuvasti tapahtumakutsuja ja markkinointikirjeitä.

Tapahtumajärjestelyjen lisäksi työtehtäviin kuuluvat erilaiset tukitehtävät eri projektitiimeille. Näitä ovat muun muassa kokousjärjestelyt, asiakastietojärjestelmän ylläpito sekä toimiston arjen asioiden hoitamista (kauppa- ja toimistotilaukset, tarjoilut yms.)

Lue lisää avoimesta tehtävästä:




Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022