Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2020


17.2.2020 10.00

Aurinkosähköä kotiin -kampanja pyytää uusia tarjouksia kuluttajakohteisiin

Hyvän vastaanoton saanut valtakunnallinen Aurinkosähköä kotiin -kampanja pyytää järjestelmätoimittajilta uudet tarjoukset omakoti- ja paritalokohteisiin sekä taloyhtiöihin soveltuvista avaimet käteen -aurinkosähkötoimituksista. Kuluttajat pääsevät vertailemaan hintatietoja, kokoonpanoja sekä toimittavia yrityksiä kampanjasivulla 2. maaliskuuta alkaen. Kampanjan yhteistyökumppanina on Suomen Omakotiliitto.

Aurinkosähköä kotiin -kampanjassa kerätään jo kolmatta kertaa yritysten tarjouksia kahdesta mallikohteesta (3-6 kW ja 10-20 kW). Tarjousten pohjalta kuluttajat voivat vertailla hintojen lisäksi muun muassa järjestelmien kokooonpanoja ja takuuaikoja. Kampanjasivulla on selkeä tarjouspyyntölomake, jonka avulla on helppo pyytää tarkennettuja ja omaan käyttökohteeseen soveltuvia tarjouksia yrityksiltä.

– Kuluttajien kannattaa perehtyä huolellisesti tarjousten sisältöihin ja vertailla järjestelmän eri osille, kiinnitysjärjestelmälle ja asennukselle annettavia takuuaikoja, sillä niissä voi olla merkittäviä eroja, asiantuntija Milja Aarni Motivasta sanoo.

Viime vuonna sivustolla oli kaikkiaan 94 tarjousta 52 yritykseltä. Keskihinta omakotitaloihin soveltuville aurinkojärjestelmille oli 1 754 € kilowattia kohti ja suuremmassa kokoluokassa 1 337 €/kW. Kampanjasivustoa hyödynsi yli 26 500 kävijää.

Kampanjaan voivat osallistua ne yritykset, jotka sitoutuvat tarjoamaan ja toimittamaan avaimet käteen -tyyppisesti aurinkosähköjärjestelmiä toiminta-alueellaan ja täyttävät Luotettava kumppani -järjestelmän kriteerit.

Mallikohteiden kuvaukset ja tarkka tarjouspyyntö ohjeineen löytyvät kampanjasivulta:


Viimeistään 20.2.2020 hyväksyttävästi jätetyt tarjoukset julkaistaan kampanjasivulla 2.3.2020, mutta kampanjaan pääsee mukaan myöhemminkin. Tarjousten tulee olla voimassa vähintään 30.6.2020 saakka.

Tutustu Aurinkosähköä kotiin -kampanjan sivustoon:
Motivan aurinkosähköä kotiin -sivustolta

Lisätietoja:

Motiva Oy
asiantuntija Milja Aarni
milja.aarni@motiva.fi
puh. 040 824 1711 (ei vkolla 8)

Motiva Oy
viestintäpäällikkö Leila Timonen
leila.timonen@motiva.fi
puh. 040 544 5992


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022