Siirry sisältöön

8 hakutulosta

Parhaat tulokset yritys saavuttaa energiatehokkuuden jatkuvalla parantamisella ja kokonaisvaltaisella johtamisella. Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen edellyttää: Oman energiankäytön tuntemista ja seurantaa. Tietoa omista energiansäästömahdollisuuksista. Teknis-taloudellisesti kannattavien energiatehokkuustoimien määrittämistä ja toteuttamista.
Kaikki järjestelmät perustuvat jatkuvan parantamisen periaatteelle ja painottavat johdon sitoutumista, nykytilan ja säästöpotentiaalin selvittämistä, tavoitteiden ja vastuiden määrittämistä ja energiatehokkuuden ottamista huomioon suunnittelussa ja hankinnoissa.
parantaminen, opastaa teknistä henkilökuntaa käyttämään laitteita ja järjestelmiä energiatehokkaasti, löytää mahdollisuudet uusiutuvan energian hyödyntämiseen, auttaa vähentämään toiminnan hiilidioksidipäästöjä.
Energiatehokkuus korjaushankkeissa Suurimmassa osassa korjaushankkeita on mahdollista ottaa huomioon energiatehokkuuden parantaminen.
Aseta varaaja jatkuvalle käytölle tai nosta lämpötilaa, jos lämmin käyttövesi loppuu normaalikäytössä. Tulisijan hyödyntäminen Edellyttää puiden varastointimahdollisuutta sekä aikaa ja halua puulämmittämiseen. Ilmalämpöpumppu – hankinta ja käyttö Sopii suoran ja vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle.
Hiilidioksiditason pitäminen ohjearvoissa vaatii yleensä myös jatkuvaa tuuletusta ikkunoiden kautta. Venttiilien tukkiminen vedon vuoksi on yleinen ongelma. Perushuoltona venttiilien säännöllinen puhdistus.
Rakennusten eristystason parantaminen ja sisäisten lämpökuormien jatkuva kasvu ovat johtaneet siihen, että ikkunoiden aurinkoenergian läpäisyominaisuuksiin joudutaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota rakennuksen ikkunoita valittaessa.
1