Siirry sisältöön

4 hakutulosta

Tämäkin järjestelmä on huonekohtainen, mutta jäähdytys on erillään varsinaisesta ilmanvaihdosta. Kun laitteiston laatu on selvillä, on mahdollista antaa käyttäjille tarkempaa ohjeistusta.
Kaappikylmää ammattikäyttöön Valmistuskeittiöissä jäähdytys- tai pikajäähdytyslaite on pakollinen, kun taas cook & chill -tuotantotapa edellyttää jäähdytyshuonetta.
Jos jäähdytys on kunnossa, sen pitäisi olla vähintään yli 30 oC, jos menoveden lämpötila on aiemmin esitetyn taulukon mukainen. Jäähdytystä on helpointa korjata, jos kuluttajain energialukemien keräämisen yhteydessä kerätään samanaikaisesti vesilukemat. Vesi ja energiamääristä voidaan laskea kiinteistökohtainen jäähdytys.
suurempi; 5) ilmanvaihtojärjestelmän sähköenergiankulutuksella puhaltimien ja mahdollisten apulaitteiden sähkönkulutusta; 6) ilmanvuotoluvulla q50 (m3/(h m2)) rakennuksen vaipan keskimääräistä vuotoilmavirtaa tunnissa 50 Pa:n paine-erolla rakennuksen kokonaissisämittojen mukaan laskettua rakennuksen vaipan pintaalaa kohden; 7) jäähdytettävällä kylmällä tilalla sellaista tilaa, jossa jäähdytys
1