Siirry sisältöön

10 hakutulosta

Energiatehokkuus korjaushankkeissa Suurimmassa osassa korjaushankkeita on mahdollista ottaa huomioon energiatehokkuuden parantaminen.
kpl hankkeita tällä sopimuskaudella • Sähkön-, lämmön- ja polttoainesäästöä • Ilman tukia toteutettu (sis takaisinmaksuvaateet vs tukipolitiikka) • Edellisellä sopimuskaudella vastaavat tulokset Merkittävät säästöt investoinneilla • Paperikoneen kenkäpuristin 2017 • Energiatehokkaat hiontapinnat massanvalmistuksessa • Kaukolämmön paluuveden lämmitys hukkalämmöllä 2023 (esimerkki) Jatkuva
Aseta varaaja jatkuvalle käytölle tai nosta lämpötilaa, jos lämmin käyttövesi loppuu normaalikäytössä. Tulisijan hyödyntäminen Edellyttää puiden varastointimahdollisuutta sekä aikaa ja halua puulämmittämiseen. Ilmalämpöpumppu – hankinta ja käyttö Sopii suoran ja vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle.
.  TOP3 -TOIMENPITEET • Reunanauhojen leveyden optimointi ekstruusiovalmistuksessa • Henkilöstön perehdyttäminen tuotantoprosessien materiaalivirtoihin • Prosessitoimilaitteiden lämpöeristyksen parantaminen ja hukkaenergian tehokkaampi käyttö Vasemmalla Parlokin lokasuojavarastoa, keskellä valmiit lokasuojat roiskeenestolla ja oikealla käynnissä tyhjiömuovaus.
Jatkuvan oppimisen kehittäminen korjausrakentamisen ja energiatehokkuuden parantamisessa sekä 4.3 Työvoiman saatavuuden parantaminen korjausrakentamisessa ja kiinteistöautomaatiossa.
Energiahallintajärjestelmän sertifiointi (ei pakollinen) Jatkuvan energiatehokkuuden parantaminen: havainnot, parannusehdotukset, energiahankkeiden läpikäyntiä, investointitarpeet jne. Koulutus Pohdittavaksi ISO 50001 sertifiointi. Jatkuva kehitys P2 P3 P4 P1 A B C D Fiksu viestintä ( Millaista se on?) Asenteen muutos ( Kenen pitäisi muuttaa asennetta ?) Juttelut ( Kenen kanssa ?)
Energia- ja ilmastopolitiikassa on kolme perusulottuvuutta, joiden tasapainosta on jatkuvasti huolehdittava siirryttäessä kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.
Seurannan ja jatkuvan parantamisen tavoitteet vaativat mahdollisimman ajantasaista tietoa. Tästä johtuen kuntien tuleekin panostaa tilastointiin, niiden oikeellisuuteen sekä tietojen havainnollistamiseen (esim. paikkatieto) sekä laajempaan tiedottamiseen.
Hoito on useimmiten jatkuvaa toimintaa, kun taas kunnostus on kertaluontoinen tapahtuma, jonka avulla saadaan parannettua vesistön tilaa.
1