Siirry sisältöön

235 hakutulosta

Laitteiden energiakulutusta, kylmähuoneista, tiskikoneisiin ja monitoimiuuneista sekoittaviin patoihin seurataan yksityiskohtaisesti, keskimäärin sähköä kuluu 1,5 kwH annosta kohden. Ravintolan kuljetukset suunnitellaan yhä tarkemmin. Tavaratoimittajat käyvät harvemmin ja tuovat kerralla isompia eriä.
Ammattikeittiöissä valmistetaan vuosittain yli 810 miljoonaa annosta vuodessa ja energiankulutus on myös sen mukainen: ammattikeittiöt kuluttavat sähköä ja lämpöä vuoden aikana arviolta 2,4 terawattituntia, josta sähkön osuus on noin 641 GWh (35 %).
Takaisin Taloautomaatio pientalossa – Hankintaohjeet Julkaisun kieli Suomi Laajuus 2 sivua Julkaisuvuosi 2018 Lataa Taloautomaatio pientalossa – Hankintaohjeet Kuvaus Kattavalla taloautomaatiolla voidaan tehokkaasti ja helposti seurata, ohjata, valvoa ja optimoida talon tekniikkaa kokonaisuutena: lämmitystä, ilmanvaihtoa, sähkön ja veden käyttöä, turvajärjestelmiä, viihdelaitteita,
Energiavarastoon liittyvien kustannusten enimmäismäärä hankkeessa on 50 % hankkeen kokonaiskustannuksista. ▪ 1–5 MW sähköntuotantohankkeita voidaan tukea, jos hakija voi esittää pitkäaikaisen sähkönmyyntisopimuksen tai muuten osoittaa sähkölle pitkäaikaisen ostajan.
Suunnitteilla on myös sähkön tuotanto uunien hukkalämmöstä.
Tarjouksen sisältö Mittausjärjestelmä sisältää sähkön- ja vedenkulutusmittarit ja järjestelmän.
. • Käytettävät energiamuodot: o Vakioidulla käytöllä laskettu ostoenergiamäärä, ilman energiamuotojen kertoimia  Ostoenergiankulutuksella tarkoitetaan sitä, paljonko rakennukseen vuodessa laskennallisesti tarvitaan sähkö- tai lämpöenergiaa tai polttoaineita, sisältää myös taloussähkön.
Muiden rakennusten lämmöntuoton hyötysuhteiden ja apulaitteiden sähkön ominaiskulutuksen ohjearvoja.
Taulukoissa 2-4 esitetään kii n teistöjen sähkön, lämmön ja veden kulutustiedot viimeisen viiden vuoden ajalta. Vuosilukuja voi tarvittaessa muokata.