Siirry sisältöön

11 hakutulosta

kpl hankkeita tällä sopimuskaudella • Sähkön-, lämmön- ja polttoainesäästöä • Ilman tukia toteutettu (sis takaisinmaksuvaateet vs tukipolitiikka) • Edellisellä sopimuskaudella vastaavat tulokset Merkittävät säästöt investoinneilla • Paperikoneen kenkäpuristin 2017 • Energiatehokkaat hiontapinnat massanvalmistuksessa • Kaukolämmön paluuveden lämmitys hukkalämmöllä 2023 (esimerkki) Jatkuva
Tavoitteena on synnyttää jatkuvaa kuljetusketjujen energiatehokkuuden kehittämistoimintaa vapaaehtoisin keinoin. Kuva 1. Kuljetusten energiakatselmuksen käynnistys ja läpivienti Tehtävien ja niiden laajuuden yleinen määrittely Kuljetusketjujen energiakatselmusten tavoite on teollisuuden kuljetusten energiatehokkuuden ja 8 -talouden parantaminen.
Asetuksen mukaisesti ilmanvaihto on käynnissä jatkuvasti eli viikoittainen käyntiaikasuhde tv on 1 ja vuorokautinen käyntiaikasuhde td on 1.
RakMk osan D3/2012 mukaisesti ilmanvaihto on käynnissä jatkuvasti eli viikoittainen käyntiaikasuhde t v on 1 ja vuorokautinen käyntiaikasuhde td on 1.
JaPa-ryhmän (Jatkuva parantaminen -ryhmä) toiminta ja Uutta energiatehokkuuteen 2024 -tilaisuus ovat yhteisiä Energiavaltainen teollisuus (EVT) -projektin kanssa ja ne on kuvattu edellä tässä kappaleessa 2.2.1 ko. projektin kohdassa. Osa Yritysten energiatulevaisuuden näkymät 2023-kyselyn vastaajista edustaa energiantuotannon yrityksiä.
U-arvon parantaminen rungon paksuutta lisäämällä sitä vastoin pienentää liitoksen lisäkonduktanssia koska sekä runkopuun että eriste-osan lämpöhäviö pienenevät.
U-arvon parantaminen rungon paksuutta lisäämällä sitä vastoin pienentää liitoksen lisäkonduktanssia koska sekä runkopuun että eriste-osan lämpöhäviö pienenevät.
Katselmustukea voi hakea jatkuvasti. Hakemukseen tulee liittää kaikki vaadittavat liitteet, jotka löytyvät ohjeineen Business Finlandin verkkosivuilta. Kuva 3 Energiakatselmuksen tukimenettely 13 2.3 Tukihakemuksen laatiminen Sähköinen tukihakemus ja sen liitteet tulee täyttää täyttöohjetta noudattaen. Projektin toteutus tulee kuvata riittävän tarkasti.
Seurannan ja jatkuvan parantamisen tavoitteet vaativat mahdollisimman ajantasaista tietoa. Tästä johtuen kuntien tuleekin panostaa tilastointiin, niiden oikeellisuuteen sekä tietojen havainnollistamiseen (esim. paikkatieto) sekä laajempaan tiedottamiseen.