Siirry sisältöön

30 hakutulosta

Tämä pienentää ruokahävikkiä. Pakkaus torjuu ruokahävikkiä Jauhelihan pakkaamisessa kiteytyy pakkausten hyöty ruokahävikin torjunnassa. Pakkaamaton jauheliha on erittäin herkästi pilaantuva tuote. Atria toi markkinoille rasiapakatun jauhelihan ensimmäistä kertaa vuonna 1992.
Älyvaaka auttaa vähentämään ruokahävikkiä suunnitelmallisesti Suomessa ravintola-alalla syntyy ruokahävikkiä 75–85 miljoonaa kiloa vuodessa. Digitaalinen omavalvontapalvelu, Chefstein auttaa keittiöammattilaisia tehostamaan toimintaansa ja vähentämään hävikkiä.
Ruokahävikki mitataan päivittäin Compass Group keskittyy materiaalitehokkuuden sitoumuksessaan erityisesti ruokahävikin pienentämiseen. ”Haluamme puolittaa ruokahävikkimme vuoteen 2025 mennessä, kun vertailukohtana on vuoden 2019 taso”, Viljasaari kertoo.
Suomessa päätyy vuosittain yli 400 miljoonaa kiloa ruokaa roskiin Ruokahävikkiä syntyy niin kotitalouksissa, ravintoloissa, kaupoissa, teollisuudessa kuin alkutuotannossa. Tarvitsemme monia erilaisia työkaluja, innovaatioita ja vuorovaikutusta hävikin vähentämiseen koko elintarvikeketjussa. Mitä?
Suomessa päätyy vuosittain yli 400 miljoonaa kiloa ruokaa roskiin Ruokahävikkiä syntyy niin kotitalouksissa, ravintoloissa, kaupoissa, teollisuudessa kuin alkutuotannossa. Tarvitsemme monia erilaisia työkaluja, innovaatioita ja vuorovaikutusta hävikin vähentämiseen koko elintarvikeketjussa. Mitä?
Vuoden 2022 tulokset pähkinänkuoressa: 74 toteutettua materiaalitehokkuutta parantavaa toimenpidettä. 427 tonnia vähemmän ruokahävikkiä. 2,5 miljoonaa € kustannussäästöjä yrityksille.
Ruokahävikkiä ei synny yhtään. Skinpakkauksessa vähemmän muovia Tehokkaan raaka-aineen käytön lisäksi myös yrityksen pakkaus- ja kuljetusratkaisut ovat innovatiivisia ja ympäristötehokkaita.
Kalavapriikki – kalanpalaakaan ei hukata Kalavapriikissa Kalavapriikki-kalanjalostusyrityksessä kalaraaka-aine käytetään kokonaan kiertotalousajattelun mukaisesti, eikä ruokahävikkiä synny yhtään.
Vuonna 2022 päivittäistavarakaupan myymälöiden läpi kulkevista elintarvikkeista ruokahävikiksi päätyi noin 1,2 %. Vuonna 2019 vastaava luku oli 1,5 %. 14 8 toimenpidettä 89 000 € laskettuja kustannussäästöjä - t CO2-ekv. vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä 374 t vähemmän ruokahävikkiä ja elintarvikejätettä Toimenpiteiden kasvihuonekaasupäästövähenemää ei ole raportoitu.
Energiankulutusta voidaan vähentää esimerkiksi… Voit valita useita. 3.1.2023 19 Vähentämällä ruokahävikkiä Kulkemalla polkupyörällä ja kävellen Sammuttamalla valota ja laitteet, kun niitä ei käytetä tai poistuu huoneesta Vähentämällä lämpimän veden käyttöä, esimerkiksi lyhyempi suihku 9.