Siirry sisältöön

82 hakutulosta

Energiatehokkuus on tällä hetkellä määritelty komission määritelmää. Energiatehokkuus on tällä hetkellä määritelty komission direktiivin 98/11/EY1 liitteessä IV. direktiivin 98/11/EY2 liitteessä IV. Todentaminen: Lamppuun on merkitty tarkoitettu tai sitä korkeampi energialuokka.
. • Ilmoita arviointiperusteet ympäristö- ominaisuuksille, kuten alhaiset päästöt ja energiatehokkuus. • Ympäristöominaisuuksien painotuksen tulisi olla ainakin 10–15 prosenttia kokonaispisteistä.
äänitaso ja poikkeavuuksien huomaaminen Lämpötilojen normaalit asetusarvot Kondenssivuotojen havaitseminen Toimintaohjeet vikatilanteessa Riittävä opastus huonelaitteiden käytöstä Huollon yhteystiedot Ilmastoinnin ohjeistus kaikkiin tiloihin Oheisen mallin mukaisesti Omalla ohjeistuksella Ohjeistus ilmastoinnin huonesäätimien yhteyteen kaikkiin tiloihin ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄT JA ENERGIATEHOKKUUS
Laitteiden energiatehokkuus on kuitenkin parantunut kehittyneempien eristeiden ja energiatehokkaampien koneistojen myötä. Kylmälaitteiden osuutta keittiön energiankulutuksesta on vaikea yleistää, koska kylmäsäilytyksen määrä on riippuvainen keittiön toiminnasta. Kylmäsäilytyksen määrä on erilainen valmistus-, keskus-, jakelu- ja kuumennuskeittiöissä.
Niiden suositellut arvot esitetään selittävissä huomautuksissa. 3.2.5 Pölynimurien energiatehokkuus Peruskriteerit Lisäkriteerit MYÖNTÄMISKRITEERIT AC4 Pölynimurien energiatehokkuus (perus- ja lisäkriteerit samat) Pisteitä annetaan suhteellisesti tarjouksille, joissa prosenttiosuus kaikista sopimukseen liittyvien tehtävien suorittamiseen käytettävistä pölynimureista kuuluu ostohetkellä
Todentaminen Säästöjen ja olosuhteiden todentaminen Todentamisella varmistetaan, että • hankkeessa saavutetaan se energiatehokkuuden tai energian säästön taso, jonka ESCO-toimija on tar-jouksessaan luvannut • energiatehokkuus saavutetaan mahdollisimman pienellä omarahoituksella (kun hankkeeseen sisällytetään uudistamista tai korjaamista) • määritellyt olosuhteet ja energiatekniset palvelut
SU OSIT US 3.F: Muotoilkaa hankintoja koskevat vaatimukset siten, että niissä määritetään haluttu energiatehokkuus, ei tietty teknologia tai tekninen ratkaisu.
Projektin aikana mitatuista sähköbusseista muodostuu tietokanta, jonka perusteella saadaan keskimääräisen kaupunkisähköbussin energiatehokkuus keskiarvona mitatuista busseista. Tämä referenssitietokanta toimii vertailupohjana jatkossa mitattaville sähköbusseille sekä jo aikaisemmin VTT:llä mitatuille diesel- ja kaasubusseille.
Kiinteistön toteutuksessa tulee erityisesti kiinnittää huomiota kokonaisuuden hallintaan siten, että mahdollisimman hyvä energiatehokkuus voidaan saavuttaa sähkön, lämmön, lämpimän käyttöveden, jäähdytyksen, veden ja ilmanvaihdon / ilmastoinnin yhdistelmänä. Kohta 8 koskee pelkästään liike- ja toimitiloja. VAATIMUKSET 0. Yleistä VAATIMUS 0.1.