Siirry sisältöön

74 hakutulosta

Tällä mitataan sähkön käyttöä taloissa. F O 10. 11. 12. 13. 14. 15. 1. S S I 2. 3. L Ä M M I L I N E N A U R I N K O I N V E S I R I I 4. 5. T U U 6. S I E R G I A P A N E E L I T T T Ä Ä U T A K K I I T T A R I E N E R G I A L Ä M P Ö T I L A S A M M I T Y S E N E R G I C H P 8. U N L 7. 9. U E U L Ä M M T U V A 10. 11. S A U N O M I N E N 12. R U O K A H Ä V I 13.
Ylijäämälämpöä on mahdollista muuttaa sähköksi erilaisten tekniikoiden avulla.
Sähkön hinta on noussut tuntuvasti Sähkön hinnan kehitys toimijoilla, jotka kuluttavat vuosittain 2 000 – 19 999 MWh sähköä. Hinta sisältää sähköenergian, siirtomaksun ja sähköveron (luokka 2).
Ammattikeittiöissä valmistetaan vuosittain yli 810 miljoonaa annosta vuodessa ja energiankulutus on myös sen mukainen: ammattikeittiöt kuluttavat sähköä ja lämpöä vuoden aikana arviolta 2,4 terawattituntia, josta sähkön osuus on noin 641 GWh (35 %).
Energiafiksu käyttäjä seuraa kulutusta ja sähkön hintaa – jätetään yhdessä tarpeeton energiankäyttö historiaan! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Energiansäästöviikon verkkosivuilla: Energiansäästöviikko 2024 Ohjelma Paikka Valtakunnallinen Energiansäästöviikko, Viikko 41
Taulukoissa 2-4 esitetään kii n teistöjen sähkön, lämmön ja veden kulutustiedot viimeisen viiden vuoden ajalta. Vuosilukuja voi tarvittaessa muokata.
SSAB Hämeenlinna 3 Boliden Kevitsa 4 Tausta ja tavoite Kuvaus nykytilasta • • • Tuotantoprosessi on hyvin energiaintensiivinen, etenkin sähköä kuluu tuotannossa huomattavan paljon.
Taavetin tehtaan uunikapasiteetti: Yksi yhdistelmäkäyttöinen (maakaasu/sähkö) lasin sulatusuuni Käyttölämpötilat: noin 1000–1400 °C Uunin käyttö: uunit käytössä ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa Näin J.M.
Etenkin talviaikaan voi energiatehokkuustoimien merkitys hetkittäin korostua, kun sähkön kulutus koko järjestelmän tasolla lisääntyy. Webinaarissa kuulemme käytännön esimerkkejä yritysten energiatehokkuuden kehittämisestä, sekä Fingridin katsauksen tulevan talven sähköjärjestelmän tilasta.