Siirry sisältöön

74 hakutulosta

Energiatehokkuuden johtaminen – johtamalla parempaan tulokseen Energiatehokkuus vaatii systemaattista ja pitkäjänteistä työtä. Parhaat tulokset yritys saavuttaa energiatehokkuuden jatkuvalla parantamisella ja kokonaisvaltaisella johtamisella. Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen edellyttää: Oman energiankäytön tuntemista ja seurantaa.
Energiatehokas vesilaitos - energiatehokkuuden johtaminen from Motiva Ota yhteyttä Tomi Kiuru johtava asiantuntija, Kestävä elinkeinoelämä -tiimin vetäjä +358 (0) 9 6122 5009 Lähetä sähköpostia
Kestävän kehityksen johtaminen Miksi? Kunnilla on merkittävä rooli kestävän kehityksen kansallisten tavoitteiden saavuttamisessa ja toteuttajina. Kestävän kehityksen määrätietoinen johtaminen on edellytys myös alueellisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Mitä?
6.2.2023 10.00 Energiatehokkuuden johtaminen helposti haltuun​ yrityksissä Energiatehokkuuden johtaminen -hankkeeseen haetaan nyt mukaan energiatehokkuussopimukseen liittyneitä yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneet entisestään tehostamaan energiatehokkuuden johtamista ETJ+-järjestelmän avulla. ”Nyt kannattaa lähteä mukaan oppimaan ilmaiseksi energiatehokkuuden johtamista.
Yhteistyön rakentaminen ja verkostojen johtaminen Yhdistämme toimijat laajemman vaikuttavuuden aikaansaamiseksi. Luotsaamme verkostoja ja yhteistyöryhmiä toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen. Vahva substanssiosaamisemme auttaa hankkeiden onnistuneessa läpiviennissä. Valtionyhtiönä olemme puolueeton yhteistyön rakentaja. Yhteistyöverkostot ovat meille keskeinen tapa toimia.
Huomio resurssiviisaustoimien ilmasto- ja kustannusvaikutuksiin Työtä jatketaan Resurssiviisaiden kuntien tiedolla johtaminen (Reijo) -jatkohankkeessa. Tarkoituksena on keskittyä tiedolla johtamisen niihin osa-alueisiin, jotka vaikuttavat ilmastotyön tuloksellisuuteen ja kustannuksiin.
Energiatehokkuuden johtaminen, ITSEARVIOINTI Kenelle itsearviointi on suunnattu? Kaikille ETJ+ järjestelmän käyttöönottoa pohtiville sekä aloitteleville käyttäjille. ETJ+ pidempää käyttäneille yrityksille, jotka haluavat kehittää toimintaa, muokata toimintoja energiatehokkuuden parissa sekä tarkastella niitä uusista näkökulmista.
Motivan Energiatehokkuuden johtaminen -hankkeessa on tarkoitus jakaa parhaita käytäntöjä energiatehokkuusjärjestelmästä, mutta myös niitä asioita, jotka eivät ole toimineet hyvin, jotta kaikkien ei tarvitse pudota samoihin sudenkuoppiin. Yrityksien energiatehokkuuden suhteen ei olla koskaan valmiita vaan aina voidaan parantaa.
Tiekarttojen ja toimenpideohjelmien sijaan ilmastotyössäkin tärkeintä on ihmisten johtaminen. Resurssiviisaiden kuntien talous- ja ilmastojohtaminen (REETTA) -hankkeessa on tehty uraauurtavaa työtä kuntaorganisaatioissa tyypillisten ajattelumallien muuttamiseksi, jotta talousarvioeurot saataisiin linkitettyä päästövaikutuksiin.
Aamukahvien ohjelmassa: Kestävyyskiihdyttämö-konseptin esittely: Teemana ilmastotyön tiedolla johtaminen. Hyvä esimerkit ja työkalut kuntien ilmastotyön johtamiseen: kokemuksia Fisu-verkoston kunnista . Keskustelua kuntien tuen ja yhteistyön tarpeista.