Siirry sisältöön

15 hakutulosta

Energiatehokkuussuunnitelman sisältö: Nykytilan kuvaus: energiankäyttö ja hankinta, käytännöt ja keskeiset toimijat, toteutetut toimenpiteet, seuranta ja mahdolliset tämänhetkiset energiahallinnan tavoitteet. Energiansäästön uudet tavoitteet ja jatkuvan parantamisen periaatteiden sisällyttäminen.
Nykytilan kuvaus: energiankäyttö ja hankinta, käytännöt ja keskeiset toimijat, toteutetut toimenpiteet, seuranta ja mahdolliset tämänhetkiset energiahallinnan tavoitteet 2. Energiansäästön uudet tavoitteet ja jatkuvan parantamisen periaatteiden sisällyttäminen 3.
Resursseihin sisältyvät henkilöresurssit, erityistaidot, teknologia ja taloudelliset resurssit. 4. viestimällä energiahallinnan merkityksestä organisaation sisällä 5. varmistamalla, että energiapäämäärät ja -tavoitteet on asetettu 6. ottamalla energiatehokkuus huomioon pitkän aikavälin suunnitelmissa 7. varmistamalla, että tulokset mitataan ja raportoidaan sovituin aikavälein 8. toteuttamalla
Ohjaus toteutetaan: kellokytkimellä, ohjattavalla releellä, tai kehittyneellä energiahallinta- tai kotiautomaatiojärjestelmällä. Aurinkosähköjärjestelmän suunnittelussa ja mitoituksessa on järkevää varautua mahdollisiin sähkönkulutuksessa lähivuosina tuleviin muutoksiin ja varustaa järjestelmä älykkäällä kuormanohjauksella.
Kannustaa tulokselliseen energiahallintaan Analyysin toteuttava asiantuntija käy läpi merkittävimmät energiatehokkuuteen vaikuttavat asiat ja raportoi ne kirjallisesti johtopäätöksien ja perusteluiden kera työn tilanneelle yritykselle. Käyttö- ja kunnossapitotoiminnasta kirjataan energiankulutukseen ja laitteiden toimintaan liittyvät seikat.
Resursseihin sisältyvät henkilöresurssit, erityistaidot, teknologia ja taloudelliset resurssit. d) viestimällä energiahallinnan merkityksestä organisaation sisällä e) varmistamalla, että energiapäämäärät ja -tavoitteet on asetettu f) ottamalla energiatehokkuus huomioon pitkän aikavälin suunnitelmissa g) varmistamalla, että tulokset mitataan ja raportoidaan sovituin aikavälein h) toteuttamalla
Tavoit‐ teena on saada käsitys voimalaitoksen energiahallinnan   käytettävyydestä   tulosten luotettavuudesta   kehittämistarpeista.