Siirry sisältöön

59 hakutulosta

Materiaalitehokkuuden sitoumus kannattaa Marketta Viljasaari kannustaa myös muita Horeca-alan toimijoita allekirjoittamaan materiaalitehokkuuden sitoumuksen. ”Sitoumus antaa käytännön työkaluja, hyvät kehykset vastuullisuustyölle sekä mittareita, jotka näyttävät, missä yritys menee.” Viljasaari huomauttaa, että vastuullisuustyö on jatkuvaa parantamista.
Ravitsemussitoumus Sitoumus2050-palvelussa Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumus Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumus edistää hiilineutraalisuutta ja kiertotaloutta. Sitoumuksella vähennetään elintarvikkeiden tuotannon, jakelun ja kulutuksen ympäristövaikutuksia.
Aiheina muun muassa materiaalitehokkuuden vapaaehtoiset sitoumukset. Esitykset löytyvät omilta alasivuiltaan oheisesta navigaatiosta.
Korotettu materiaalikatselmusrahoitus Tarjoamme materiaalitehokkuuden sitoumuksessa mukana oleville tai sitoumukseen liittymistä harkitseville Elintarviketeollisuusliitto ry:n, Päivittäistavarakauppa ry:n ja Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa ry:n jäsenyrityksille korotettua materiaalikatselmusrahoitusta aikavälillä 14.9.–9.12.2022 .
Materiaalikatselmukset Materiaalitehokkuuden sitoumukset Motiva kehittää vapaaehtoisia materiaalitehokkuuden sitoumuksia, joilla elinkeinoelämä, julkinen sektori ja muut toimijat mahdollistavat yhteistyössä materiaalitehokkuuden edistymisen ja uusien ratkaisujen luomisen yritysten arvoketjuissa.
Lue lisää 7.11.2023 Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen uudet tulokset julkaistu Vähemmän hävikkiä, lisää materiaalitehokkuutta ja kustannussäästöjä yrityksille. Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen toinen kausi (2022–2026) käynnistyi lupaavasti ja ensimmäinen vuosi toi mukanaan kestävää kehitystä edistäviä tuloksia.
Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksella seuraamme kaupan, teollisuuden ja pakkausalan yritysten edistymistä hävikin vähentämisessä. Avasimme kuluttajille Facebookiin Hävikkiruokaryhmän, jossa jaetaan vinkkejä hävikin vähentämiseen. Järjestimme ysiluokkalaisille Hävikki-battlen, jossa opitaan vähentämään hävikkiä kotona.
Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksella seuraamme kaupan, teollisuuden ja pakkausalan yritysten edistymistä hävikin vähentämisessä. Avasimme kuluttajille Facebookiin Hävikkiruokaryhmän, jossa jaetaan vinkkejä hävikin vähentämiseen. Järjestimme ysiluokkalaisille Hävikki-battlen, jossa opitaan vähentämään hävikkiä kotona.
Lue lisää 7.11.2023 Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen uudet tulokset julkaistu Vähemmän hävikkiä, lisää materiaalitehokkuutta ja kustannussäästöjä yrityksille. Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen toinen kausi (2022–2026) käynnistyi lupaavasti ja ensimmäinen vuosi toi mukanaan kestävää kehitystä edistäviä tuloksia.
Lue lisää 1.3.2022 Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen uusi kausi käynnistyy, ravintola-ala mukaan Materiaalitehokkuuden sitoumuksen uusi kausi 2022–2026 jatkaa elintarvikealan toimia elintarvikkeiden kestävämmän valmistuksen, jakelun ja kulutuksen edistämiseksi.