Siirry sisältöön

158 hakutulosta

Motiva vahvasti mukana yhteistyössä direktiivien kansallisessa toimeenpanossa Hyviä käytäntöjä ja kokemuksia direktiivien toimeenpanosta EU:n energiatehokkuus- (EED) ja rakennusten energiatehokkuus (EPBD) -direktiivien toimeenpanoa tuetaan jäsenvaltioiden välisissä Euroopan komission rahoittamissa Concerted Action (CA) -hankkeissa.
Koulutus jakaantuu viiteen sisältöosioon ja on laajuudeltaan 10op: Taloyhtiön energiatehokkuus – perusteet Energiaratkaisujen tekniikka Rakennuksen energiankulutus, energialuokka ja sen parantaminen Energiatehokkuuden kannattavuus ja laitteistojen käytön opastus Taloyhtiön päätöksenteko ja ajantasainen lainsäädäntö Koulutus soveltuu LVISA-alalla työskenteleville, jotka haluavat päivittää
. • Motiva – lämpöpumppujen huolto-ohje • Polttokattiloiden osalta esimerkiksi niiden puhdistus ja säätö, polttimen vaihto ja/tai säätö ja energiatehokkuus-tarkastus, öljysäiliön tarkastus. • Lämmitysenergia Yhdistys ry – lämmitysjärjestelmän kunnossapito • Turvallisuus- ja kemikaalivirasto, Tukes – painelaitteet 10 • Polttokattiloiden tai tulisijojen piiput ja hormit voidaan nuohota
Palvelun kuvaus, hinnoittelu ja tilaaminen palveluntarjoajan sivuilla: https://www.energialuokitus.com/palvelut/energiakatselmukset/ Vahanen Oy Palvelun nimi: Energiatehokkuustarkastus Alueet, joilla palvelu on saatavilla: valtakunnallisesti saatavilla Palvelun kuvaus, hinnoittelu ja tilaaminen palveluntarjoajan sivuilla: vahanen.com/fi/palvelut/energia-ja-elinkaaripalvelut/energia/energiatehokkuus-tarkastus
Interreg Europe , teemoina muun muassa energiatehokkuus, ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus. Central Baltic , teemoina muun muassa CO 2 -päästöjen vähentäminen, yritysten ja asukkaiden tuki sekä vesi- ja rannikkoympäristön parantaminen.
Lue lisää 17.1.2022 TEM: Tukihaku avattu suurten yritysten energiatehokkuuden syväselvityksiin Energiatehokkuussopimukseen kuuluvat suuret yritykset voivat hakea tänä vuonna valtion energiatukea energiatehokkuus- ja ilmastoinvestointeja edeltäviin syväselvityksiin.
Arvioi, onko talosi energiatehokkuus hyvällä tasolla: esimerkiksi yläpohjan eristys ja ikkunoiden ja ovien tiiviys. Paranna energiatehokkuutta ennen lämmitysjärjestelmän uusimista. Tutustu eri lämmitysvaihtoehtoihin. Mieti myös, haluatko helppohoitoisen lämmityksen vai oletko valmis käyttämään lämmittämiseen enemmän aikaa. Pyydä suunnittelu- ja mitoitusapua ammattilaisilta.
. • Teemoja on kolme: • energiatehokkuus ja kasvihuonekaasujen vähentäminen, • ilmastonmuutoksen sopeutuminen ja hillintätoimet sekä • hiilineutraali kiertotalousyhteiskunta. • Ensimmäinen hakukierros on avattu 5.5.2023 ja hakuaikaa on 2.10.2023 asti.