Siirry sisältöön

33 hakutulosta

KYTE-analyysi auttaa löytämään toimet, joiden avulla kaupan kylmälaitteiden sähkönkulutuksesta voi lohkaista pois jopa 25 prosenttia.
Edelliset kriteerit on julkaistu vuonna 2015 koskien kylmälaitteita ja astianpesukoneita. Päivitystyö koskee ainakin ammattikäyttöön tarkoitettuja astianpesukoneita, kylmälaitteita, uuneja ja keittopatoja. Päivityksessä kiinnitetään huomiota erityisesti energiatehokkuusnäkökulmiin. Kriteeriluonnokset tulevat kommenteille elokuun lopussa 2024.
Talotekniikan perustutkinnon kylmälaitteiden osaamisalan suoritettua, on mahdollista hakea Tukesin kautta yli 3 kg kylmälaitteiden kylmäasentajan lupaa. Talotekniikan perustutkinto sisältää näyttöjä, jotka toteutetaan tiimityönä. Opintojen alussa käydään perusopintoja ja opiskellaan muun muassa fysiikkaa, matematiikkaa sekä kieliä.
Kommenteilla olevat kriteerit pohjautuvat Motivan vuonna 2015 julkaistuun ammattikeittiölaitteiden hankinta – astianpesukoneet ja kylmälaitteet -julkaisuun, Upphandlingsmyndighetenin ammattikeittiölaitekriteereihin sekä markkinakatsaukseen.
Kriteerit tueksi hankinnan valmisteluun Uudet ja päivitetyt kriteerit pohjautuvat Motivan alun perin vuonna 2015 julkaistuun Ammattikeittiölaitteiden hankinta – astianpesukoneet ja kylmälaitteet -julkaisuun, Ruotsin hankintaviranomaisen eli Upphandlingsmyndighetenin ammattikeittiölaitekriteereihin sekä markkinakatsaukseen.
Kylmälaitteiden sulatus ja puhdistus.
Lämpöpumppujen toimintaperiaate Lämpöpumppujen toimintaperiaate on samantapainen kuin kylmälaitteissa, jotka ottavat lämmön ruokatavaroista ja siirtävät sen kylmälaitteen ulkopuolelle. Lämpöpumppu toimii vastaavalla tavalla kerätessään maaperään tai veteen varastoitunutta lämpöä ja siirtäessään sitä sisälle rakennukseen.
Takaisin Materiaalitehokkuuden parhaat käytännöt – HOK-Elanto – Kunnostuksella lisää käyttöikää Julkaisun kieli Suomi Laajuus 1 sivua Julkaisuvuosi 2010 Lataa Materiaalitehokkuuden parhaat käytännöt – HOK-Elanto – Kunnostuksella lisää käyttöikää Kuvaus HOK-Elanto toimittaa kaikki ylimääräiset tai rikkoontuneet kylmälaitteensa keskitetysti kylmälaitevarastoon, jossa ne varastoidaan
Myös lähelle sijoitettujen kylmälaitteiden energiankulutus pysyy paremmin hallinnassa. Induktioliesi Esimies: Tarkista, että kypsennysastiat soveltuvat induktiotekniikalle. Kattilan halkaisija vähintään 12 cm. Perehdytä työntekijät induktiotekniikkaan. Muuta kypsennysohjeet induktioliedelle: nesteen määrää voi vähentää. Muuta tuotannon suunnittelua uudelle prosessille.