Siirry sisältöön

260 hakutulosta

Uusiutuva energia Uusiutuvalla energialla tarkoitetaan muista kuin fossiilisista lähteistä peräisin olevaa energiaa.
Uusiutuva energia Suomessa Uusiutuvan energian käyttöä pyritään energia- ja ilmastostrategian sekä hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti lisäämään nykyisestä. Tavoitteena on, että uusiutuvan energian osuus loppukulutuksesta on vähintään 51 prosenttia vuonna 2030.
Energiatehokkuutta palveluna ja säästötakuulla 8.11.2024 9.00-11.00 Perustiedot Lisätietoja tanja.hyvonen@motiva.fi Tuotteet energianhallinta energia ESCO-palvelu energiankulutus energiankäyttö Energiatehokkuus energia- ja ilmastotyö Kuvaus Lämpimästi tervetuloa webinaariin! Ohjelma ja puhujat päivittyvät pian.
Kansallisten energia- ja ilmastosuunnitelmien tavoitteena on auttaa jäsenvaltioita saavuttamaan EU:n energia- ja ilmastotavoitteet sekä varmistaa, että unioni etenee kohti puhtaampaa, kestävämpää ja resurssitehokkaampaa energiajärjestelmää. Niissä hahmotellaan, kuinka EU-valtiot aikovat saavuttaa EU:n energia- ja ilmastotavoitteet vuodelle 2030.
Energia-ala tarjoaa hyvin työpaikkoja. Itsekriittisyyttä kannattaa vähentää, ei tämä tämä niin vakavaa ole tämä elämä”, Juhamatti tsemppaa.
1.7.2024 8.29 TEM: EU:n edellyttämä kansallinen energia- ja ilmastosuunnitelma lähetetty komissiolle Suomi lähetti 28.6.2024 kansallisen energia- ja ilmastosuunnitelmansa (NECP) päivityksen Euroopan komissiolle. Suunnitelma sisältää kansalliset tavoitteet sekä tähän mennessä päätetyt politiikkatoimet EU:n 2030 energia- ja ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.
Pia Kotro , työ- ja elinkeinoministeriö Energiaköyhyys Suomessa – keitä he ovat ja millaista apua heille voidaan tarjota ​ Lauri Korvenmaa , Gaia Consulting Oy Sosiaaliturva, asuminen ja energia? Mikä rooli energiankulutuksella ja energialaskuilla on suomalaisten asumiskustannuksissa? ​
Kansallisesti työtä ohjataan muun muassa energia- ja ilmastostrategian toimenpideohjelmilla ja kansallisella lainsäädännöllä. Suomessa päästövähennyksiin pyritään myös vapaaehtoisin keinoin muun muassa energiatehokkuussopimuksien ja energiakatselmusten avulla.
Energiatehokkuussopimukset Vapaaehtoisuuteen perustuvien energiatehokkuussopimusten tavoite on tehostaa energiankäyttöä teollisuudessa, energia- ja palvelualalla, kiinteistöalalla, kunta-alalla sekä öljylämmityskiinteistöissä.
I KiSu-kahvit 26.9.2024 8.30-10.30 Perustiedot Tapahtumapaikka Webinaari, Teams Tuotteet uusiutuva energia Kiertotalous Materiaalitehokkuus Avoin kaikille Kiertotalous-Suomi KiSu Kuvaus Kiertotalouteen liittyvää sääntelyä uudistetaan niin kansallisella kuin EU-tasolla.