Siirry sisältöön

27 hakutulosta

Energiakatselmointi  on  jatkuvaa  toimintaa. 
Organisaation toiminnan kannalta energiatehokkuuden jatkuva parantaminen edellyttää: • Oman energiankäytön tuntemista ja seurantaa • Tietoa omista energiansäästömahdollisuuksista 5 • Teknistaloudellisesti kannattavien energiansäästötoimien määrittämistä ja toteuttamista • Energiatehokkuuden ottamista huomioon toimintatavoissa, investoinneissa ja hankinnoissa • Energian hankinnan eri
Voi olla myös vapaata pohdintaa.  6 Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen ja ylläpito  Tekstissä  kuvataan  lyhyesti  toimenpiteet  voimalaitoksen  energiatehokkuuden  ylläpitämiseksi  ja  seuraamiseksi  varsinaisen energia‐analyysin toteuttamisen jälkeen jatkuvan parantamisen ajatuksen toteutumiseksi energiate‐ hokkuusjärjestelmän  ETJ  mukaisesti. 
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen JOTPAn rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Energiateh okkuus osana energia politiikkaa ja johtami s järjestelm i ä Energianhallinta ei ole kertaluontoinen projekti vaan jatkuva prosessi. Jotta tämä tapahtuisi, energiatehokkuuden parantaminen juurrutetaan [ organisaation ] päivittäiseen toimintaan.
Central Baltic , teemoina muun muassa CO 2 -päästöjen vähentäminen, yritysten ja asukkaiden tuki sekä vesi- ja rannikkoympäristön parantaminen.
Avustettujen hankkeiden tulee tuottaa mahdollisimman tuloksellisia keinoja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen kunnissa sekä kehittää vaikuttavia ilmastokäytäntöjä osaksi kunnan tavoitteellista ja jatkuvaa toimintaa.
Tavoitteena on synnyttää jatkuvaa kuljetusketjujen energiatehokkuuden kehittämistoimintaa vapaaehtoisin keinoin. Kuva 1. Kuljetusten energiakatselmuksen käynnistys ja läpivienti Tehtävien ja niiden laajuuden yleinen määrittely Kuljetusketjujen energiakatselmusten tavoite on teollisuuden kuljetusten energiatehokkuuden ja 8 -talouden parantaminen.
Myös jäähdytysjärjestelmän energiankulutusta tulee seurata jatkuvasti ja verrata asetettuihin energiankulutus-t avoitteisiin.
Ravintolakeittiöissä pidetään tiettyjä laitteita, kuten rasvakeitintä, liettä tai parilaa jatkuvasti päällä, jotta asiakkaiden tilaukset saadaan mahdollisimman nopeasti valmistettua. Yhdistelmäuuneista pienimmätkin koot ovat yksittäisille annoksille liian suuria.