Siirry sisältöön

18 hakutulosta

Liikenne Lisätietoa liikenteen ja liikkumisen energiatehokkuudesta: Kestävä liikenne ja liikkuminen Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon Liikettä arkeen Matkalle maata pitkin Myös työmatkaliikenne voi olla viisasta Nuorten arkiliikunta lähtee lapsuudesta Pysäköinti työpaikalla – Työpaikan pysäköintikäytännöt uusiksi Pyörällä koko talo – Opas taloyhtiöille parempaan pyöräpysäköintiin
Suomessa Liikkujan viikkoa koordinoi Motiva Oy Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin toimeksiannosta. Palaa otsikoihin
Takaisin HSL – Kokonaistaloudellisuus ratkaisee Julkaisun kieli Suomi Laajuus 2 sivua Julkaisuvuosi 2011 Lataa HSL – Kokonaistaloudellisuus ratkaisee Lue Energiatehokkuustyön tuloksia Suomessa 2021 Kuvaus Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän (HSL) bussilinjojen liikennöinnin tarjouskilpailuissa tehdään aina kokonaistaloudellinen arviointi.
Teemoina kyselyssä olivat liikenne, ruokailu ja asuminen, jotka muodostavat valtaosan hiilijalanjäljestämme. Kysely oli auki 19.1.–19.2.2021. Hiilineutraaliustavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan päästövähennyksiä kaikilla sektoreilla.
Kyselyn teemat liikenne, ruokailu ja asuminen koskettavat jokaisen suomalaisen arkea ja muodostavat myös valtaosan hiilijalanjäljestämme. Kyselyssä esitetään erilaisia mahdollisia päästöjä pienentäviä toimenpiteitä ja tiedustellaan niiden vaikuttavuutta vastaajan toimintaan sekä hyväksyttävyyttä. Lisäksi omia ajatuksiaan voi avata syvällisemmin avoimissa vastauksissa.
Suomessa Liikkujan viikkoa koordinoi Motiva Oy Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin toimeksiannosta. Palaa otsikoihin
Liikenne- ja viestintäministeriö julkaisee strategian 9. maaliskuuta 2021. Lisäksi ministerit kuulivat edellisen ilmastopolitiikan pyöreän pöydän viestejä toimialojen vähähiilitiekartoista ja valmistautuivat hallituksen puoliväliriiheen huhtikuussa.
Strategiaa valmistellaan valtioneuvoston yhteisenä projektina, jossa ovat mukana työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi ympäristöministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö, maa- ja metsätalousministeriö sekä valtiovarainministeriö. Lisäksi hyödynnetään laajasti ministeriöiden alaisten virastojen asiantuntemusta.
Infraääntä esiintyy kaikkialla ympäristössämme; sitä tuottavat muun muassa liikenne, tuuli ja rakenteiden värähtelyt. Myös tuulivoimalat tuottavat infraääntä, jonka äänenpainetaso jää tämänhetkisen tutkimustiedon mukaan yleensä ihmisen kuulokynnyksen alle.