Siirry sisältöön

3 hakutulosta

Näytä hakutuloksia aihealueittain
23.11.2020 8.00 Elintarvikeala vähensi ruokahävikkiä yli kolme miljoonaa kiloa materiaalitehokkuuden sitoumuksella Elintarvikeala allekirjoitti ensimmäisenä toimialana Suomessa materiaalitehokkuuden sitoumuksen, jossa asetettiin tavoitteet ja mittarit materiaalitehokkuuden parantamiselle vuosille 2019–2021.
Materiaalitehokkuuden sitoumukseen liittyneet kaupan alan yritykset ovat sitoutuneet vähentämään ruokahävikkiään 13 prosenttia vuoteen 2021 mennessä. Koska hävikkiä vähennetään elintarviketeollisuudessa monin eri keinoin jo nyt, kunnianhimoisen tavoitteen saavuttaminen vaatii uusia innovaatioita.
Kesko on liittynyt elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumukseen. – Olemme sitoutuneet vähentämään ruokahävikkiä 13 prosentilla ja nostamaan kierrätysastettamme 78 prosenttiin vuoteen 2021 mennessä. Nämä ovat meille todella kovia tavoitteita. Jäske toteaa. Ne tulevat vaatimaan muutoksia laitteisiin, konsepteihin, tiloihin ja kauppapaikkoihin, Jäske kertoo.
1