Siirry sisältöön

25 hakutulosta

Energiatehokkuussopimus on toimintamalli ja työkalu, johon liittyminen kannattaa varmasti. Vapaaehtoisuuteen perustuva energiatehokkuussopimustoiminta on käynnistynyt Suomessa jo vuonna 1997.
Kunta-alan energiatehokkuussopimus 2017–2025 Vuoden 2017 alussa käynnistynyt kunta-alan energiatehokkuussopimus on työ- ja elinkeinoministeriön, Energiaviraston ja Kuntaliiton välinen sopimus energian tehokkaammasta käytöstä kunta-alalla.
Kunta-alan energiatehokkuussopimus on systemaattinen tapa pienentää energiankulutusta Energiatehokkuussopimus tarjoaa tehokkaan välineen tavoitteiden saavuttamiseen. Se asettaa selkeät tavoitteet, tarjoaa asiantuntija-apua ja parhaita käytäntöjä energiatehokkuuden parantamiseksi sekä auttaa kuntia sitoutumaan pitkäjänteiseen kehittämiseen.
. * Viesti * Aihealue Valitse palautteesi aihealue Asiakaspalaute Energiakatselmustoiminta Energiatehokkuus Energiatehokkuussopimus Energiatodistus Kiertotalous Kokeilut Koti ja asuminen Kuluttajien energianeuvonta Liikenne ja liikkuminen Materiaalitehokkuus Rakentaminen Saavutettavuus Seuranta ja vaikutukset Uusiutuva energia Viestintä Yleinen * Nimi Yritys * Sähköposti Puhelinnumero
Laaja-alaisimpia sitoumuksia ovat esimerkiksi kuntien energiatehokkuussopimus, Hinku ja Fisu. Kunnat ja kaupungit voivat liittyä myös erilaisiin kansainvälisiin verkostoihin, joiden tavoitteissa on kestävä kehitys. Tällaisia verkostoja ovat esimerkiksi ICLEI, Covenant of Mayors ja EuroCites. Kuva.
Esimerkkeinä jo tehdyistä: Innovatiiviset, kestävät julkiset hankinnat (KEINO), Fisu-verkosto, kunta-alan energiatehokkuussopimus (KETS), puurakentamisen neuvonta ja kehittäminen.
PK-yrityksenä saat valtion tukea energiakatselmukseen. www.motiva.fi/energiakatselmus Energiatehokkuussopimus Sitoutumalla vapaaehtoisesti energiatehokkuustoimien toteuttamiseen teet säästöistä jatkuvaa. Saat kattavampaa tukea ja helpotuksia ympäristölupavelvoitteisiin.