Siirry sisältöön

7 hakutulosta

5 -1...-2 Ulkoseinien eristystason parantaminen 22 -0...-10 Ikkunoiden uusiminen energiatehokkaiksi 26 -10...-15 Ilmavuodot / Tiiveyden parantaminen 10 -3...-6 Ilmanvaihdon ja sisäolosuhteiden parantaminen sekä lisäjäähdytys 37 +15...+20 Lämmön talteenoton käyttöönotto -10...-18 Talotekninen optimointi -10...-15 Yhteensä 100 -25...-45 Käynnistä tietokone ja oheislaitteet, vasta kun
Hinnan osuus on noin puolet, muu koostuu kaluston laatuun kuten päästöihin liittyvistä seikoista. (2011) HSL – Kokonaistaloudellisuus ratkaisee (pdf) (1.2 MB) Energiatehokkuus tuo kilpailukykyä Kuljetusalaan kohdistuva paine energiatehokkuuden parantamiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi kasvaa jatkuvasti.
Hinnan osuus on noin puolet, muu koostuu kaluston laatuun kuten päästöihin liittyvistä seikoista. (2011) Helsingin seudun liikenne (HSL) – Tähtäimessä vähäpäästöinen bussikalusto (pdf) (1.1 MB) Energiatehokkuus tuo kilpailukykyä Kuljetusalaan kohdistuva paine energiatehokkuuden parantamiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi kasvaa jatkuvasti.
Energiateh okkuus osana energia politiikkaa ja johtami s järjestelm i ä Energianhallinta ei ole kertaluontoinen projekti vaan jatkuva prosessi. Jotta tämä tapahtuisi, energiatehokkuuden parantaminen juurrutetaan [ organisaation ] päivittäiseen toimintaan.
Johdanto Motivan ympäristösuunnitelman tavoitteena on ympäristöasioiden systemaattinen kehittäminen ja jatkuva parantaminen Motivan toiminnassa. Tavoitteet kohdistuvat koko konsernin toimintaan ja siten kahteen eri kiinteistöön. Ympäristösuunnitelma on osa Motivan yhteiskuntavastuuraportointia. Vuonna 2021 ympäristösuunnitelma todennäköisesti integroidaan kokonaan osaksi tätä.
Myös jäähdytysjärjestelmän energiankulutusta tulee seurata jatkuvasti ja verrata asetettuihin energiankulutus-t avoitteisiin.
Ravintolakeittiöissä pidetään tiettyjä laitteita, kuten rasvakeitintä, liettä tai parilaa jatkuvasti päällä, jotta asiakkaiden tilaukset saadaan mahdollisimman nopeasti valmistettua. Yhdistelmäuuneista pienimmätkin koot ovat yksittäisille annoksille liian suuria.
1