Siirry sisältöön

110 hakutulosta

Takaisin Energiatehokas ammattikeittiö Julkaisun kieli Suomi Laajuus 20 sivua Julkaisuvuosi 2010 Lataa Energiatehokas ammattikeittiö Lue Energiatehokas ammattikeittiö eDocker digipaper Kuvaus Energiankäytön tehostaminen lisää ammattikeittiöiden tuottavuutta ja kannattavuutta sekä vähentää toiminnan ympäristökuormitusta.
Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen edellyttää: Oman energiankäytön tuntemista ja seurantaa. Tietoa omista energiansäästömahdollisuuksista. Teknis-taloudellisesti kannattavien energiatehokkuustoimien määrittämistä ja toteuttamista. Energiatehokkuuden ottamista huomioon toimintatavoissa, investoinneissa ja hankinnoissa. Energianhankinnan eri mahdollisuuksien tuntemista.
Liikkumisvalinnoilla voi vaikuttaa kustannuksiin ja energiankäyttöön Arjen liikkumisvalinnoilla voi vaikuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen ja osallistua valtakunnallisiin energiansäästötalkoisiin.
Siksi erityisesti pakkasilla tarkka energiankäyttö ja hyvä ajoitus on tarpeellista. Lue lisää
Syväselvityksiin voi saada energiatukea Syväselvitykset on tarkoitettu energiatehokkuussopimukseen kuuluville suurille yrityksille, jotka haluavat selvittää energiankäyttönsä tehostamista, uusiutuvan energian käytön lisäämistä tai muuten energiankäytön muuttamista vähähiiliseksi. Selvityksen kustannuksiin voi saada energiatukea 40 prosenttia.
Ydinajatuksena on varmistaa organisaation tehokas energiankäyttö ja -kulutus. Parantamisen varaa toiminnan tehostamisessa on yleensä yrityksessä kuin yrityksessä.
Energiakustannukset alas täsmäkatselmuksella Aika: 16.2.2022 Täsmäkatselmus mahdollistaa pk-yrityksille, seurakunnille ja säätiöille joustavan tavan selvittää valtion tuella oman energiankäyttönsä tehostamista. Webinaarissa kuultiin, miten täsmäkatselmuksesta voidaan hyötyä ja mitkä olivat katselmuksen toteuttaneen yrityksen kokemukset. Esitykset: 1.
Energiainventaariolistat puutuoteteollisuudelle Motiva on julkaisut puutuoteteollisuuden yrityksille energiainventaariolistat, jotka auttavat selvittämään energiankäytön tehostamismahdollisuudet tuotannossa, käyttöhyödykkeissä ja kiinteistötekniikassa. Omat erilliset energiainventaariolistat on laadittu: sahoille, levytehtaille ja muille puutuoteteollisuuden tuotantolaitoksille.
Harjoitustyötä on toteutettu reilun viiden vuoden ajan, ja sen avulla on kerätty onnistuneesti hyödyllistä tietoa kuluttaja-asiakkaiden osaamisesta, ymmärryksestä ja kiinnostuksesta kodin energiankäyttöön ja uusien ratkaisujen käyttöönottoon. Lisäksi on saatu tarkempaa tietoa kotien laitekannasta.
Hankkeessa kerätty tieto ja kokemukset koottiin tietopaketiksi, joka sisältää ohjeistuksen ja hyviä käytännön esimerkkejä miten eri käyttötarkoitusta palvelevien teollisuusuunien energiankäyttöä voi tehostaa. Verkossa saatavilla oleva aineisto palvelee erityisesti uuneja käyttävien teollisuusyritysten tuotantohenkilöstöä. Hanke käynnistyi vuonna 2013 ja päättyi vuonna 2015.