Siirry sisältöön

27 hakutulosta

Materiaalitehokkuus Luonnonvarojen riittävyydestä on tulossa maailmanlaajuisesti yhä suurempi haaste. Uusiutumattomien luonnonvarojen rajallisuus sekä kasvavasta tuotannosta ja kulutuksesta aiheutuvat ympäristövaikutukset vaativat ottamaan kaikki keinot käyttöön materiaalitehokkuuden edistämiseksi.
Materiaalitehokkuus Materiaalitehokkuutta käsittelevien tapahtumien esitysaineistot. Aiheina muun muassa materiaalitehokkuuden vapaaehtoiset sitoumukset. Esitykset löytyvät omilta alasivuiltaan oheisesta navigaatiosta. Ei tapahtuma-aineistoja tällä hetkellä.
Materiaalitehokkuus ja kiertotalouden kirittäminen Materiaalitehokkuus on kiertotalouden ja vastuullisen liiketoiminnan ytimessä. Me luomme edellytyksiä systeemiselle muutokselle kehittämällä toimintamalleja ja työkaluja yrityksille ja kunnille.
Tuotannon materiaalitehokkuus Yrityksistä löytyy runsaasti materiaalinsäästöpotentiaalia. Käytännön tehostamistoimet voivat liittyä paitsi raaka-aineiden käyttöön ja tuotantotapojen parantamiseen, myös innovaatioiden kehittämiseen koko tuoteketjussa.
Samalla parantunut energia- ja materiaalitehokkuus vähentävät ilmastonmuutosta aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä ja tukevat kestävää kehitystä. Kasvua ja uutta liiketoimintaa Energiatehokkuus, materiaalitehokkuus, kestävä kehitys, kiertotalous, resurssiviisaus ja cleantech avaavat uusia kasvu- ja liiketoimintamahdollisuuksia monille suomalaisyrityksille.
Ympäristöystävällisyys, kierrätys ja materiaalitehokkuus ohjaavat nykypäivänä kuluttajien ostopäätöksiä." Materiaalitehokkuus näkyy myös leipomoiden arjessa Materiaalitehokkuus ja hävikin pienentäminen ovat vahvasti läsnä myös leipomoiden arjessa. "Tuotteita tehdään kysyntäennusteiden mukaan ja ennusteet pyritään saamaan mahdollisimman tarkoiksi.
Liikenne palveluna (MaaS) Materiaalitehokkuus Materiaalitehokkuus on kilpailukykyisten tuotteiden ja palvelujen aikaansaamista pienenevin materiaalipanoksin siten että haitalliset vaikutukset vähenevät elinkaaren aikana. Materiaalitehokkuus Metaani, CH 4 Hajuton, ilmaa kevyempi kaasu, joka on hiilidioksidin jälkeen merkittävin kasvihuonekaasu.
. * Viesti * Aihealue Valitse palautteesi aihealue Asiakaspalaute Energiakatselmustoiminta Energiatehokkuus Energiatehokkuussopimus Energiatodistus Kiertotalous Kokeilut Koti ja asuminen Kuluttajien energianeuvonta Liikenne ja liikkuminen Materiaalitehokkuus Rakentaminen Saavutettavuus Seuranta ja vaikutukset Uusiutuva energia Viestintä Yleinen * Nimi Yritys * Sähköposti Puhelinnumero
Käsiteltyjä aihekokokonaisuuksia ovat energiakatselmukset, energiatehokkuussopimukset, energiatehokkuuden rahoitus, energiatodistusneuvonta, kestävä liikenne ja liikkuminen, materiaalitehokkuus ja uusiutuvan energian hyödyntäminen sekä talotekniikan viestintäfoorumi. Energiankäyttö Suomessa -osioon on koottu tilastotietoja energiankäytöstä ja hiilidioksidipäästöistä Suomessa.