Siirry sisältöön

4 hakutulosta

Ruokalistasuunnittelu ja energiatehokkuustyö keskeisiä ympäristövaikutusten vähentämisessä Rovaniemen ruokapalveluissa vastuullisuus ei toteudu yksin hankintojen kautta, vaan tärkeitä keinoja ovat myös energiankäytön tehostaminen ja ympäristönäkökohtien huomiointi ruokalistasuunnittelussa. Rovaniemen ruokapalveluiden ravintoloissa vietetään kasvisruokapäivä kerran viikossa.
Teollisuuden 2-vaiheinen energiakatselmus ja analyysi, toteutus- ja raportointiohje Ei julkaista painotuotteena Copyright Motiva Oy, Helsinki, 5/2018 2 Esipuhe Energiankäytön tehostaminen tuo yrityksille suoraa taloudellista hyötyä, vähentää toiminnasta aiheutuvia ympäristöpäästöjä ja luo imagoarvoa.
Kortteen mukaan säästöjä tavoitellaan seuraavaksi katuvalaistuksissa, joissa tavoitteena on vähetää kaupungin kokonaiskulutusta 2%. – Katuvalaistusten uusiminen ja samalla valaistuksen energiankäytön tehostaminen tullaan toteuttamaan vaiheistettuna ESCO-hankkeena. Vanhat elohopealamput vaihtuvat ensivaiheessa suurpainenatriumlamppuihin, jatkossa myös ledvaloiksi.
Lisätietoja www.ymparisto.fi 8 Energiankäytön seuraaminen ja käytön tehostaminen onnistuu, jos sähköenergian- ja vedenkulutuksesta saadaan riittävän yksityiskohtaista ja oikein kohdennettua tietoa.
1