Siirry sisältöön

9 hakutulosta

6.4.2022 9.00 TEM: Uuden energiateknologian ja suurten demonstraatiohankkeiden investointitukien haku käynnissä – Infotilaisuus hakijoille 3.5. Uuden energiateknologian ja suurten demonstraatiohankkeiden tukihaku on käynnistynyt. Investointituki on tarkoitettu tulevaisuuden energiaratkaisuihin vuoteen 2030 tähtäävien kansallisten ja EU-tavoitteiden saavuttamiseksi.
22.7.2022 11.00 TEM: Hallitus lisää uuden energiateknologian ja suurten demonstraatiohankkeiden investointitukien myöntövaltuutta 100 miljoonalla eurolla vuonna 2022 Uuden energiateknologian ja suurten demonstraatiohankkeiden investointitukien tavoitteena on vauhdittaa siirtymää tulevaisuuden energiaratkaisuihin. Tukea myönnetään muun muassa vetyhankkeisiin.
4.10.2022 14.00 TEM: Kuudelle puhtaan energian hankkeelle lähes 100 miljoonaa euroa investointitukea Työ- ja elinkeinoministeriö on tehnyt 4.10.2022 ensimmäiset Suomen elpymis- ja palautumissuunnitelman mukaiset energiainvestointitukipäätökset, joilla edistetään puhtaan energian ratkaisuja. Tukea myönnettiin kuudelle hankkeelle yhteensä 99,8 miljoonaa euroa.
Tukea energiansäästöön ja uusiutuvan energian käyttöön Investointitukea yrityksille ja yhteisöille voidaan myöntää muun muassa hankkeisiin, jotka edistävät energiansäästöä uutta teknologiaa hyödyntäen tai edistävät uusiutuvan energian käyttöä.
Investointituki on tarkoitettu tulevaisuuden energiaratkaisuihin, joilla tähdätään muun muassa hiilineutraaliuteen ja kilpailukyvyn kehittämiseen. Tukea haettiin yhteensä 1,65 miljardia euroa.
Lue lisää 22.7.2022 TEM: Hallitus lisää uuden energiateknologian ja suurten demonstraatiohankkeiden investointitukien myöntövaltuutta 100 miljoonalla eurolla vuonna 2022 Uuden energiateknologian ja suurten demonstraatiohankkeiden investointitukien tavoitteena on vauhdittaa siirtymää tulevaisuuden energiaratkaisuihin. Tukea myönnetään muun muassa vetyhankkeisiin.
Investointitukea jatketaan. Harkinnanvarainen investointituki soveltuu erityisesti uuden energiateknologian kokeiluhankkeisiin, joihin liittyvistä ratkaisuista monet ovat keskeisiä sähkön tuotannon muuttuessa yhä enemmän uusiutuviin energialähteisiin perustuvaksi ja vaihtelevan sähkön tuotannon osuuden kasvaessa.
Lämpöpumppusovelluksien kannattavuusarvioissa ei ole otettu huomioon mahdollisia investointitukia eikä tuotantotukia.
Kuvaan ei ole sisällytetty mahdollisen TEM:n energiakatselmustuen hakemista, vaikka se voi olla käytettävissä H&L-siirtojärjestelmän katselmuksellekin prosessiteollisuuden toisen vaiheen analyyseissä eikä H&L-siirtojärjestelmän katselmuksen kautta esiin tulleiden tehostustoimenpiteiden toteutukseen liittyvien investointitukien hakemista.
1