Siirry sisältöön

26 hakutulosta

Voi olla myös vapaata pohdintaa.  6 Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen ja ylläpito  Tekstissä  kuvataan  lyhyesti  toimenpiteet  voimalaitoksen  energiatehokkuuden  ylläpitämiseksi  ja  seuraamiseksi  varsinaisen energia‐analyysin toteuttamisen jälkeen jatkuvan parantamisen ajatuksen toteutumiseksi energiate‐ hokkuusjärjestelmän  ETJ  mukaisesti. 
Energiateh okkuus osana energia politiikkaa ja johtami s järjestelm i ä Energianhallinta ei ole kertaluontoinen projekti vaan jatkuva prosessi. Jotta tämä tapahtuisi, energiatehokkuuden parantaminen juurrutetaan [ organisaation ] päivittäiseen toimintaan.
Uusien mittausten myötä tietokanta päivittyy jatkuvasti. Tietokannan perusteella on mahdollista määrittää ajoneuvotyyppien päästösuorituskyky sekä euroluokan keskiarvona että yksilöidympänä merkki- ja euroluokkakohtaisena keskiarvona.
Myös jäähdytysjärjestelmän energiankulutusta tulee seurata jatkuvasti ja verrata asetettuihin energiankulutus-t avoitteisiin.
Jatkuvaan kokonaisenergiankulutuksen määrän selvittämiseen ja seurantaan luotettavasti tarvitaan vähintään keittiökohtaiset mittarit tai mittausjärjestelmä. Kun tietoa sähköenergian ja vedenkulutuksesta on saatavilla, saadaan tietoa kokonaisenergiankulutuksen tasosta ja vaihteluista eri ajanjaksoilla, esimerkiksi kuukausittain.
Ravintolakeittiöissä pidetään tiettyjä laitteita, kuten rasvakeitintä, liettä tai parilaa jatkuvasti päällä, jotta asiakkaiden tilaukset saadaan mahdollisimman nopeasti valmistettua. Yhdistelmäuuneista pienimmätkin koot ovat yksittäisille annoksille liian suuria.
Asumisen toimintaympäristön muutos asettaa haasteita kuntien osaamiselle Asumisen toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa.
Tehdaskatselmus-vaiheessa selvitetään prosessien ja prosessin osien energiatehokkuuden nykytila ja laaditaan ehdotukset mm. tarvittavista Täydentävistä analyyseistä, joiden ensisijaisena tavoitteena on energiatehokkuuden parantaminen.
Asetuksen mukaisesti ilmanvaihto on käynnissä jatkuvasti eli viikoittainen käyntiaikasuhde tv on 1 ja vuorokautinen käyntiaikasuhde td on 1.
RakMk osan D3/2012 mukaisesti ilmanvaihto on käynnissä jatkuvasti eli viikoittainen käyntiaikasuhde t v on 1 ja vuorokautinen käyntiaikasuhde td on 1.