Siirry sisältöön

15 hakutulosta

Ravintolakeittiöissä pidetään tiettyjä laitteita, kuten rasvakeitintä, liettä tai parilaa jatkuvasti päällä, jotta asiakkaiden tilaukset saadaan mahdollisimman nopeasti valmistettua. Yhdistelmäuuneista pienimmätkin koot ovat yksittäisille annoksille liian suuria.
Asumisen toimintaympäristön muutos asettaa haasteita kuntien osaamiselle Asumisen toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa.
Tehdaskatselmus-vaiheessa selvitetään prosessien ja prosessin osien energiatehokkuuden nykytila ja laaditaan ehdotukset mm. tarvittavista Täydentävistä analyyseistä, joiden ensisijaisena tavoitteena on energiatehokkuuden parantaminen.
Lisäksi hänen on seurattava tarkasti monimutkaista ja jatkuvasti muuttuvaa liikennettä, mikä vaatii välittömiä ja asianmukaisia päätöksiä, ja jossa on toimittava yhdessä muiden kanssa vastuullisesti ja ympäristötietoisesti. Ajoopettajat tietävät, että auton ajaminen ei ole yksinkertaista toimintaa.
Panospolton häkä-, hiilivety- ja hiukkaspäästöt ovat suurempia kuin jatkuvassa poltossa. Parhaimmillaan jatkuvan polton (esim. pellettikattilan) pienhiukkaset ovat tasoa 20 mg/MJ ja jopa alle 10 mg/MJ. Tulisijoissa pienhiukkaspäästöt vaihtelevat paljon. Niiden syntyyn vaikuttaa merkittävästi polttoaineen laatu sekä tulisijan käyttötapa.