Siirry sisältöön

2 hakutulosta

Ilmanvaihto 1009/2017 Ympäristöministeriön asetus uuden rakennuksen sisäilmastosta ja ilmanvaihdosta. Käytäntö: Turvallisinta on pysyttäytyä pääosin siirrettävän kohteen alkuperäisessä ilmanvaihtoratkaisussa. Hirsirakennuksissa se tarkoittaa lähtökohtaisesti painovoimaista ilmanvaihtoa. Märkätiloihin saattaa olla tarpeen toteuttaa tehostettua poistoilmanvaihtoa.
Ammattikeittiöissä tarvitaan ilmanvaihtoa seuraavien syiden takia: 1) poistamaan valmistusprosessin aikana syntyvät hajut ja rasvapartikkelit 2) hygieniavaatimusten takia 3) ruuan valmistuksen ja astianpesun yhteydessä syntyvän lämmön ja kosteuden poistamiseksi 4) viihtyisien, terveellisten ja tuottavien työskentelyolosuhteiden aikaansaamiseksi Edellä mainitut tekijät edellyttävät ilmanvaihtoa
1