Siirry sisältöön

19 hakutulosta

Sitoudu energiansäästön edellyttämiin toimenpiteisiin ja vaadi sitä myös työntekijöiltä. Huolehdi laitteiden säännöllisestä huollosta. Käyttäjä: Käytä paistolämpömittaria, sillä varmistat laadukkaan lopputuloksen. Vältä turhia oven avauksia.
Astianpesussa merkittävä mahdollisuus energiansäästöön Keittiössä käytetystä vedestä kuluu astianpesuun noin 80 prosenttia. Astianpesun osuus ammattikeittiöiden sähkönkulutuksesta on keskimäärin 40 prosentin luokkaa. Seuraa veden, energian ja pesuaineiden kulutusta Vedenkulutuksen ja lämpötilan seuranta antaa konkreettista kulutustietoa säästötavoitteiden seurantaan.
Sopimuksen ja ohjelman keskeinen tavoite oli yhdeksän prosentin energiansäästö jaksolla 2008–2016. Kunta-alan energiatehokkuussopimus 2008–2016 koostui kahdesta sopimusmallista: Suurille ja keskikokoisille kunnille energiatehokkuussopimus (KETS). Pienille kunnille energiaohjelma (KEO).
Energiansäästöpalveluiden hankinnan suunnittelussa määritä määrittää tarpeet sekä energiansäästö- ja muut tavoitteet riittävän hyvin. ESCO-palveluhankinnoissa kokonaistaloudellisuus on hankinnan luonteen kannalta sopivin hankintapäätöksen peruste.
Lämmönhankintaan voi sisällyttää energiansäästöpalvelun, jolloin lämmöntoimittaja takaa myös tietyn energiansäästön. Kannusta toimijoita jatkuvaan parantamiseen ja tee itse säästöjä. Tarjouspyyntöön voidaan sisällyttää lisäpisteitä palveluratkaisuista, jotka vähentävät edelleen haitallisia päästöjä ja ovat vaadittua energiatehokkaampia.
Tontin ostajille ja pientalorakentajille järjestetään koulutusta uusiutuvista energialähteistä ja energiansäästöstä.
Energiansäästön uudet tavoitteet ja jatkuvan parantamisen periaatteiden sisällyttäminen. Energiansäästökeinojen tunnistaminen ja priorisointi, vastuutahojen nimeäminen ja vaikutusten arvioiminen lähtötietojen ja haastattelujen pohjalta sekä asiantuntijaworkshopeissa aihepiireittäin, toiminnan seuranta.
Sitoudu energiansäästön vaatimiin toimenpiteisiin ja vaadi niiden toteuttamista työntekijöiltä. Tilaa ennakkohuolto.
Energiansäästö: — Henkilöstö on koulutettava käyttämään tuotteiden laimentamisessa kuumentamatonta vettä, ellei tuotteen valmistaja toisin määrää. — Henkilöstö on koulutettava tarpeen mukaan käyttämään asianmukaista ohjelmaa ja lämpötilaa sekä teollisuuskäyttöön että kotitalouskäyttöön 23 tarkoitetuissa pyykinpesukoneissa. — Henkilöstö on koulutettava tarpeen mukaan sammuttamaan valot