Siirry sisältöön

33 hakutulosta

Energiatehokkuuden johtaminen – johtamalla parempaan tulokseen Energiatehokkuus vaatii systemaattista ja pitkäjänteistä työtä. Parhaat tulokset yritys saavuttaa energiatehokkuuden jatkuvalla parantamisella ja kokonaisvaltaisella johtamisella. Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen edellyttää: Oman energiankäytön tuntemista ja seurantaa.
Energiatehokas vesilaitos - energiatehokkuuden johtaminen from Motiva Ota yhteyttä Tomi Kiuru johtava asiantuntija, Kestävä elinkeinoelämä -tiimin vetäjä +358 (0) 9 6122 5009 Lähetä sähköpostia
Kestävän kehityksen johtaminen Miksi? Kunnilla on merkittävä rooli kestävän kehityksen kansallisten tavoitteiden saavuttamisessa ja toteuttajina. Kestävän kehityksen määrätietoinen johtaminen on edellytys myös alueellisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Mitä?
Yhteistyön rakentaminen ja verkostojen johtaminen Yhdistämme toimijat laajemman vaikuttavuuden aikaansaamiseksi. Luotsaamme verkostoja ja yhteistyöryhmiä toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen. Valtionyhtiönä olemme puolueeton yhteistyön rakentaja. Uudet kestävyyttä edistävät ratkaisut syntyvät usein laajoissa verkostomaisissa ja tavoitteellisissa yhteistyörakenteissa.
Motivan Energiatehokkuuden johtaminen -hankkeessa on tarkoitus jakaa parhaita käytäntöjä energiatehokkuusjärjestelmästä, mutta myös niitä asioita, jotka eivät ole toimineet hyvin, jotta kaikkien ei tarvitse pudota samoihin sudenkuoppiin. Yrityksien energiatehokkuuden suhteen ei olla koskaan valmiita vaan aina voidaan parantaa.
Tiekarttojen ja toimenpideohjelmien sijaan ilmastotyössäkin tärkeintä on ihmisten johtaminen. Resurssiviisaiden kuntien talous- ja ilmastojohtaminen (REETTA) -hankkeessa on tehty uraauurtavaa työtä kuntaorganisaatioissa tyypillisten ajattelumallien muuttamiseksi, jotta talousarvioeurot saataisiin linkitettyä päästövaikutuksiin.
Energiatehokkuuden itsearviointi nykytilanteen kartoituksen tueksi: Energiatehokkuuden johtaminen, itsearviointi (pdf) (699.1 KB) Energiatehokkuuden johtaminen, itsearviointi (docx) (1.2 MB)
Nyt on mahdollisuus lähteä mukaan kolmeen yhteishankkeeseen: Kestävyyskiihdyttämö: Ilmastotyön tiedolla johtaminen kunnassa Vertaisoppiminen: Luonnon monimuotoisuustyön johtaminen kunnassa Vertaisoppimishanke työperäisen hyväksikäytön ennaltaehkäisyyn siivouspalveluiden hankinnoissa Olisiko jokin näistä yhteishankkeista teille ajankohtainen?
Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi 25.5.2022 13.00 Ilmastotyössäkin tärkeintä on ihmisten johtaminen Anna Sahiluoma Tiekarttojen ja toimenpideohjelmien sijaan ilmastotyössäkin tärkeintä on ihmisten johtaminen.