54 hakutulosta
Näytä hakutuloksia aihealueittain
Materiaalitehokkuus Luonnonvarojen riittävyydestä on tulossa maailmanlaajuisesti yhä suurempi haaste. Uusiutumattomien luonnonvarojen rajallisuus sekä kasvavasta tuotannosta ja kulutuksesta aiheutuvat ympäristövaikutukset vaativat ottamaan kaikki keinot käyttöön materiaalitehokkuuden edistämiseksi.
Materiaalitehokkuus Lisätietoa materiaalitehokkuudesta: Materiaalitehokkuus Case Kidex Oy – Enemmän kalusteita, vähemmän materiaalihukkaa Case Lumon Oy – Materiaalikatselmus tehostaa tuotantoa Case Oras Oy – Oras löysi säästökohteita materiaalikatselmuksella Case Uponor Suomi Oy – Hukkamateriaalikin maksaa Case Uudenkaupungin Rautavalimo Oy – Pienistä palasista materiaalivirtoihin
11.2.2021 9.00 Arlan tuotantoprosessi laitettiin suurennuslasin alle – Materiaalitehokkuus osoittautui tärkeäksi vastuullisuuden mittariksi Ruokahävikkiä on onnistuttu elintarviketeollisuudessa vähentämään erityisen paljon tuotantoprosesseja tehostamalla. Tämä kävi ilmi materiaalitehokkuuden sitoumuksen ensimmäisen raportointikauden tuloksista.
Materiaalitehokkuus Materiaalitehokkuutta käsittelevien tapahtumien esitysaineistot. Aiheina muun muassa materiaalitehokkuuden vapaaehtoiset sitoumukset. Esitykset löytyvät omilta alasivuiltaan oheisesta navigaatiosta. Ei tapahtuma-aineistoja tällä hetkellä.
Materiaalitehokkuus ja kiertotalouden kirittäminen Materiaalitehokkuus on kiertotalouden ja vastuullisen liiketoiminnan ytimessä. Me luomme edellytyksiä systeemiselle muutokselle kehittämällä toimintamalleja ja työkaluja yrityksille ja kunnille.
Tuotannon materiaalitehokkuus Yrityksistä löytyy runsaasti materiaalinsäästöpotentiaalia. Käytännön tehostamistoimet voivat liittyä paitsi raaka-aineiden käyttöön ja tuotantotapojen parantamiseen, myös innovaatioiden kehittämiseen koko tuoteketjussa.
Samalla parantunut energia- ja materiaalitehokkuus vähentävät ilmastonmuutosta aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä ja tukevat kestävää kehitystä. Kasvua ja uutta liiketoimintaa Energiatehokkuus, materiaalitehokkuus, kestävä kehitys, kiertotalous, resurssiviisaus ja cleantech avaavat uusia kasvu- ja liiketoimintamahdollisuuksia monille suomalaisyrityksille.
Parempi materiaalitehokkuus näkyy myös yrityksen toiminnan hiilijalanjäljessä. − Sekä kassanvartija että ympäristö kiittävät materiaalikatselmuksen teettäjää, toteaa Business Finlandin rahoitusasiantuntija Kati Oikarinen . − Business Finland rahoittaa materiaalikatselmuksen kokonaiskustannuksista jopa 50 %.
Materiaalitehokkuus ja kiertotalouden kirittäminen Materiaalitehokkuus on kiertotalouden ja vastuullisen liiketoiminnan ytimessä. Me luomme edellytyksiä systeemiselle muutokselle kehittämällä toimintamalleja ja työkaluja yrityksille ja kunnille. Kuluttajien kestävien valintojen tukeminen Kuluttajien valinnoilla on merkitystä.