71 hakutulosta
Näytä hakutuloksia aihealueittain
Ammattikeittiöissä valmistetaan vuosittain yli 810 miljoonaa annosta vuodessa ja energiankulutus on myös sen mukainen: ammattikeittiöt kuluttavat sähköä ja lämpöä vuoden aikana arviolta 2,4 terawattituntia, josta sähkön osuus on noin 641 GWh (35 %).
Takaisin Turvallista aurinkosähköä - järjestelmän suunnittelijan ja toimittajan ohjeita Julkaisun kieli Suomi Laajuus 2 sivua Julkaisuvuosi 2021 Lataa Turvallista aurinkosähköä – järjestelmän suunnittelijan ja toimittajan ohjeita Kuvaus Aurinkosähköjärjestelmien sähkö- ja paloturvallisuusriskien minimoimiseksi on järjestelmien suunnittelu ja asennus toteutettava huolellisesti.
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Uusiutuva energia » Turvallista aurinkosähköä - järjestelmän suunnittelijan ja toimittajan ohjeita
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Turvallista aurinkosähköä - järjestelmän suunnittelijan ja toimittajan ohjeita
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Kaikki julkaisut » Turvallista aurinkosähköä - järjestelmän suunnittelijan ja toimittajan ohjeita
Toiseksi suurin energiamuoto elintarviketeollisuudessa on sähkö.
Energiafiksu käyttäjä seuraa kulutusta ja sähkön hintaa – jätetään yhdessä tarpeeton energiankäyttö historiaan! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Energiansäästöviikon verkkosivuilla: Energiansäästöviikko 2024 Ohjelma Paikka Valtakunnallinen Energiansäästöviikko, Viikko 41
- Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat » Perustiedot / Ohjelma / Paikka
Suunnitteilla on myös sähkön tuotanto uunien hukkalämmöstä.
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Teollisuus » Case – Iittalan lasitehdas
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Kaikki julkaisut » Case – Iittalan lasitehdas
Kampanjan tavoitteena oli ennaltaehkäistä mahdollista kriisitilannetta kannustamalla kansalaisia muuttamaan energian ja sähkön kulutustottumuksiaan. Energiatilanne muuttui epävakaaksi Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyssodan käynnistyttyä helmikuussa 2022. Energian saatavuuteen ja riittävyyteen kohdistui tästä johtuen huomattavia epävarmuuksia Suomessa ja koko Euroopassa.
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Motiva-konserni » Astetta alemmas -energiansäästökampanjan loppuraportti
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Kaikki julkaisut » Astetta alemmas -energiansäästökampanjan loppuraportti
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Koti ja asuminen » Selvitykset ja tutkimukset » Astetta alemmas -energiansäästökampanjan loppuraportti
Aineistoa kerättiin hankkeessa sähkö-, energia- ja talotekniikan ammattikorkeakouluopiskelijoiden harjoitustöiden avulla. Harjoitustyö laadittiin hankkeessa opiskelijoille kolmen ammattikorkeakoulun (Tampereen ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu) kanssa yhteistyönä.
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Kaikki julkaisut » Harkka-hanke 2017-2018 – Yhteenveto Harkka-harjoitustyön kokemuksista ja kotitalouksista kerätyistä tiedoista
- Etusivu » Ajankohtaista » Julkaisut » Koti ja asuminen » Selvitykset ja tutkimukset » Harkka-hanke 2017-2018 – Yhteenveto Harkka-harjoitustyön kokemuksista ja kotitalouksista kerätyistä tiedoista
SSAB Hämeenlinna 3 Boliden Kevitsa 4 Tausta ja tavoite Kuvaus nykytilasta • • • Tuotantoprosessi on hyvin energiaintensiivinen, etenkin sähköä kuluu tuotannossa huomattavan paljon.
Taavetin tehtaan uunikapasiteetti: Yksi yhdistelmäkäyttöinen (maakaasu/sähkö) lasin sulatusuuni Käyttölämpötilat: noin 1000–1400 °C Uunin käyttö: uunit käytössä ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa Näin J.M.
Etenkin talviaikaan voi energiatehokkuustoimien merkitys hetkittäin korostua, kun sähkön kulutus koko järjestelmän tasolla lisääntyy. Webinaarissa kuulemme käytännön esimerkkejä yritysten energiatehokkuuden kehittämisestä, sekä Fingridin katsauksen tulevan talven sähköjärjestelmän tilasta.
- Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat » Perustiedot / Ohjelma / Paikka