Siirry sisältöön

2 hakutulosta

Esimerkkikohde: Valmistus- ja keskuskeittiö: 1800 annosta/vrk, josta iltapala elintarvikkeina, useita ruokalajeja ja dieettiruokia Sähkönkulutus: 636 kWh/vrk (0,53 kWh/annos) Astianpesun vedenkulutus: kylmä vesi 7100–10400 l/vrk, lämmin vesi 2700–3500 l/vrk (yhteensä n. 6,5 l/annos) Kehityskohteet: • laitevalinnat perustuivat lounasvahvuuteen, jolloin laitteet olivat liian suuria muiden
. • Puhdistusainetuotteiden ja raaka-aineiden käyttö, puhdistusaineiden ja kertakäyttöisten siivoustarvikkeiden valmistus ja käyttöiän päättyminen • Energian- ja vedenkulutus puhdistusaineiden ja siivouskoneiden käyttövaiheessa • Puhdistusaineiden käyttöön liittyvät jätevesipäästöt • Jätteen syntyminen (kiinteä ja nestemäinen jäte) Vaikutuksia ei ole välttämättä esitetty tärkeysjärjestyksessä
1