Siirry sisältöön

2 hakutulosta

Pää‐ tettiin investoida mittalaitteisiin sähkökulutuksen osalta ja lämmönkulutus taselaskea olemassa  olevien lämpötila‐ ja venttiilitietojen perusteella.   Energiatehokkuusryhmä  sai  tämän  mittausprojektin  jälkeen  liikkeelle  useita  odottaneita  energiatehokkuustoimenpiteitä, koska toimenpiteet pystyttiin osoittamaan kannattaviksi mitta‐ ustiedon perusteella. 
Suurin haaste hukkalämpöjen hyödyntämisessä on, että lämmönkäyttö on elintarviketeollisuudessa suhteellisen hajautettua: elintarviketeollisuus kokonaisuutena sisältää runsaasti erilaisia osaprosesseja, joiden yksittäinen lämmönkulutus on pientä. [7] Myös alatoimialojen välillä on merkittäviä eroja prosesseissa ja vaatimissa lämpötiloissa, ja yhtenäisten teknologisten ratkaisujen luominen
1