Siirry sisältöön

55 hakutulosta

Teollisuuden teknisen eristyksen energiatehokkuus Tuotantolaitteiden ja -linjojen ikääntyneet, vaurioituneet tai puuttuvat lämpöeristeet lisäävät turhia energiakuluja teollisuudessa. Tuotantolinjojen ja -laitteiden tarkoituksenmukainen eristys lisää energiatehokkuutta, työturvallisuutta ja tuotantoprosessin toimintavarmuutta.
Teollisuusuunien energiatehokkuus Teollisuusuunien energiatehokkaampaa käyttöä ja kunnossapitoa tarkasteltiin Motivan koordinoimassa yhteishankkeessa, johon osallistui joukko uuneja käyttäviä teollisuusyrityksiä ja laitetoimittajia.
Teollisuuskiinteistöjen ilmanvaihdon energiatehokkuus Motiva koordinoi vuosina 2016-2017 teollisuuden ja laite-/järjestelmätoimittajien kanssa yhteishanketta, jossa etsittiin ratkaisuja teollisuuskiinteistöjen ilmanvaihdon energiatehokkuuden parantamiseen. Teollisuuskiinteistöjen ilmastointi kuluttaa merkittävän osan teollisuuskiinteistöjen energiankäytöstä.
TEOLLISUUDEN UUNIT & ENERGIATEHOKKUUS Haukkaako uuni suurimman osan tuotantonne energiankäytöstä ja aiheuttaa mittavan energialaskun? Ohjaatteko uunin hukkalämmön ja kuumat savukaasut hyödyntämättöminä taivaalle? Kun tehostatte uunin energiankäyttöä, kulut ja päästöt vähenevät sekä toiminnan kannattavuus lisääntyy.
TEKNISEN ERISTYKSEN ENERGIATEHOKKUUS  |  www.motiva.fi Motiva on tuottanut tämän aineiston osana Teknisen eristyksen energiatehokkuus -hanketta, jossa etsittiin keinoja tehostaa teollisuuden energiatehokkuutta parantamalla tehtaiden teknistä eristystä.
Näin myös esimerkiksi suunnitteluhankinnassa kelpoisuusvaatimukseksi voi asettaa tietyn tason energiatehokkuus- tai uusiutuvan energian osaamisen.
Teollisuuskiinteistön ilmanvaihto energiatehokkaaksi Teollisuusuunien energiatehokkuus VALTTI-elinkaarilaskuri Tule mukaan!
Useamman vuoden ponnistus on auttanut ymmärtämään millaisista tekijöistä uunien energiatehokkuus koostuu. Hyvät palamisolosuhteet ovat edellytys energiatehokkuudelle ja tästä syystä säädöt ovat kohdistuneet palamisolosuhteiden parantamiseen.
Energiatehokkuuden johtaminen – johtamalla parempaan tulokseen Energiatehokkuus vaatii systemaattista ja pitkäjänteistä työtä. Parhaat tulokset yritys saavuttaa energiatehokkuuden jatkuvalla parantamisella ja kokonaisvaltaisella johtamisella. Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen edellyttää: Oman energiankäytön tuntemista ja seurantaa.
Vähimmäisvaatimuksena voi olla esimerkiksi energiatehokkuus, vähäpäästöisyys, ympäristömerkki tai kierrätettävyys. Hankittavalle tuotteelle tai palvelulle kannattaa tarjouspyynnössä asettaa vähimmäisvaatimukset, jotka tuotteen on täytettävä.