Siirry sisältöön

6 hakutulosta

Suomessa päätyy vuosittain yli 400 miljoonaa kiloa ruokaa roskiin Ruokahävikkiä syntyy niin kotitalouksissa, ravintoloissa, kaupoissa, teollisuudessa kuin alkutuotannossa. Tarvitsemme monia erilaisia työkaluja, innovaatioita ja vuorovaikutusta hävikin vähentämiseen koko elintarvikeketjussa. Mitä?
Suomessa päätyy vuosittain yli 400 miljoonaa kiloa ruokaa roskiin Ruokahävikkiä syntyy niin kotitalouksissa, ravintoloissa, kaupoissa, teollisuudessa kuin alkutuotannossa. Tarvitsemme monia erilaisia työkaluja, innovaatioita ja vuorovaikutusta hävikin vähentämiseen koko elintarvikeketjussa. Mitä?
. € sitoumuksessa mukana olevat yritykset ovat saavuttaneet toimenpiteillään merkittäviä säästöjä. 12 milj. kiloa vähemmän ruokahävikkiä. 4 milj. kiloa CO 2 -ekv. vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä materiaalitehokkuutta parantamalla.
. € sitoumuksessa mukana olevat yritykset ovat saavuttaneet toimenpiteillään merkittäviä säästöjä. 12 milj. kiloa vähemmän ruokahävikkiä. 4 milj. kiloa CO 2 -ekv. vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä materiaalitehokkuutta parantamalla.
Ruokahävikin vähentämistä koko elintarvikeketjussa Ruokahävikkiä syntyy niin kotitalouksissa, ravintoloissa, kaupoissa, teollisuudessa kuin alkutuotannossa. Tarvitsemme monia erilaisia työkaluja, innovaatioita ja vuorovaikutusta hävikin vähentämiseen koko elintarvikeketjussa.
Ruokahävikin vähentämistä koko elintarvikeketjussa Ruokahävikkiä syntyy niin kotitalouksissa, ravintoloissa, kaupoissa, teollisuudessa kuin alkutuotannossa. Tarvitsemme monia erilaisia työkaluja, innovaatioita ja vuorovaikutusta hävikin vähentämiseen koko elintarvikeketjussa. Ota yhteyttä Elli Saari asiantuntija +358 (0) 9 6122 5011 Lähetä sähköpostia
1