Siirry sisältöön

116 hakutulosta

Vesilaitoskiinteistön energiatehokkuus Kun haluat parantaa kiinteistön energiatehokkuutta, suositeltava ensiaskel energiatehokkuuden parantamiseksi on energiakatselmuksen toteuttaminen.
Ilmastointijärjestelmät Ilmastointijärjestelmien energiatehokkuus on tärkeää etenkin liike-, toimisto- ja hoitoalan rakennuksissa joissa on ilmastointi eli jäähdytystä sisältävä ilmanvaihto- tai muu tilojen viilennykseen tarkoitettu järjestelmä.
Saneerattaessa energiatehokkuus kuntoon Saneeraukset ovat usein hyvä tilaisuus päivittää toimintaa uudella tekniikalla ja nykyaikaistaa käytäntöjä. Saneerauksen yhteydessä on oivallinen hetki laittaa energiatehokkuus, energiaomavaraisuus sekä energiatehokkuuden mittarointi ja raportointi kuntoon. Saneerattavan kohteen lisäksi, kiinnitä huomiota järjestelmään kokonaisuutena.
Vesihuoltolaitosten energiatehokkuus tulevaisuudessa Tulevaisuudessa haasteita energiankäytölle ja energiatehokkuuteen tuovat muun muassa kiristyvät ympäristövaatimukset, kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen sekä kasvava tarve haitta-aineiden poistolle ja lietteen käsittelyn kehittämiselle.
Energiatehokkuus ja energiamurroksen vauhdittaminen Kestävässä yhteiskunnassa energialla ja erityisesti fiksuilla energiaratkaisuilla on suuri rooli niin elinkeinoelämän, kuntien kuin kuluttajien kannalta. Tarvitsemme monenlaisia toimia energiatehokkuuden parantamiseen ja käynnissä olevan energiamurroksen vauhdittamiseen.
Liikenteen parhaita käytäntöjä Energiatehokkuus tuo kilpailukykyä Kuljetusalaan kohdistuva paine energiatehokkuuden parantamiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi kasvaa jatkuvasti. Energiatehokkuuden parantaminen leikkaa kuljetusyrityksen kustannuksia ja parantaa suoraan tulosta sekä kilpailukykyä.
Energiatehokkuus tulee tutuksi omalle henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Seurantaryhmä ja vuosittaiset johdon katselmukset huolehtivat työn jatkuvuudesta. Työkalut ja ohjeet energiatehokkuussuunnitelman toteuttamiseksi Lataa tästä työkalut energiatehokkuussuunnitelman toteuttamiseksi.
Pientalot kuntoon Rakennusten energiatehokkuus on kehittynyt vuosikymmenten aikana ja ero uusien ja vanhojen pientalojen energiankulutuksen välillä on kasvanut. Olemassa olevan talon energiankulutusta ja energiakustannuksia voidaan pienentää merkittävästi jopa ilman isoja rakenteellisia uudistuksia.