Siirry sisältöön

27 hakutulosta

Hyödynnä huoltokirjaa myös pitkän aikavälin korjaustoimien suunnittelussa. Lataa ja tulosta käsin täydennettävä huoltokirja.
Hyödynnä huoltokirjaa myös pitkän aikavälin korjaustoimien suunnittelussa. Lataa huoltokirjan Excel-tiedosto omalle koneellesi.
energiaremonteista: Pientalon energiaremontit Aurinkosähköhankinnoista: Aurinkosahkoakotiin.fi Palaa otsikoihin
Webinaarissa käytiin läpi energianäkökulmasta pientalon remonttien kustannuksia ja arvioimme niiden vaikutusta kiinteistön energiankulutukseen. Mitä maksavat ikkunoiden uusiminen, lisäeristäminen tai maalämpö? Kannattaako suunnittelusta tai kuntotutkimuksista maksaa ammattilaisille? Esitykset: 1. Ikkunoiden uusiminen, Aila Janatuinen Puuteollisuus Ry (pdf) (1023 KB) 2.
liittyy paloturvallisuusriski •Aurinkosähköjärjestelmät aiheuttavat tulipaloja hyvin harvoin, taustalla on usein suunnittelu- tai asennusvirheitä •Kunnollinen dokumentointi, kiinteistömerkinnät ja säännöllinen seuranta ja huolto •Kaikissa pelastustehtävissä tarvitaan tieto aurinkosähköjärjestelmästä 21.3.2023 Aurinkosähköä pientaloon Kiitos!
Huoltokirja kannattaa ottaa käyttöön viimeistään syyshuoltojen yhteydessä. 2000-luvun pientaloilla yleensä on jo olemassa huoltokirja, mutta sitä vanhemmissa se on harvinainen. Aktiivisella käytöllä huoltokirja on hyödyllinen apu pientalon asukkaalle.
Viimeistenkin remonttien on oltava kokonaan valmiita elokuun 2025 loppuun mennessä, joten hankkeen suunnittelu ja avustuksen hakeminen kannattaa käynnistää jo nyt, jos haluaa varmistua avustuksen saamisesta.
: Energiatehokas koti Energiatehokas koti – Suunnittelu Aurinkosähköä kotiin -kampanjasivusto – Aurinkosähköä pientalon tai taloyhtiön katolle: Aurinkosähköä omakotitaloon Aurinkosähköä taloyhtiöön Palaa otsikoihin
Suomessa on viime vuosina rakennettu noin 7 000-8 000 pientaloa vuosittain. Näistä energiatehokkuudeltaan vähiten energiaa kuluttavaan A-energialuokkaan yltää noin 16 prosenttia ja B-energialuokkaa on kaikista uusista pientaloista noin 80 prosenttia.
YouTube-videosarjassa annetaan ohjeita erityisesti pientalon energiatehokkuuden parantamiseen kuvaamalla selkeästi eri työvaiheet muun muassa eristysmateriaalien asennuksessa ja läpivetojen tekemisessä.