Siirry sisältöön

187 hakutulosta

Hankinta ja asennus Aurinkolämpöjärjestelmän hankinta aloitetaan energiantarpeen ja käyttötarkoituksen kartoituksella. Hankinnan kannattavuuteen vaikuttaa keskeisesti järjestelmän oikea mitoittaminen. On tärkeää määritellä järjestelmän koko niin, että sen tuottama energia saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti käyttöpaikassa.
Lämpöpumpun hankinta Onko lämpöpumpun hankinta kannattavaa? Ilma-, ilmavesi- ja maalämpöpumpun hankinta on usein hyvä keino vähentää sähkönkulutusta. Niiden soveltuvuus ja kannattavuus sähkölämmitettyihin pientaloihin vaihtelee kuitenkin merkittävästi. Mikä lämpöpumppu sopisi juuri minun talooni?
Miten pääsen alkuun hankinnassa? Tuulivoimalan valinta ja hankinta vaativat perehtyneisyyttä ja aikaa. Pientuulivoimaloiden myyjiä ei Suomessa ole kovin montaa, ja varsinkin jos haluaa avaimet käteen-toimituksen, voi sopivan toimittajan löytäminen viedä aikaa.
Hankinta ja asennus Aurinkosähköjärjestelmän oikea mitoitus on erittäin tärkeää hankinnan kannattavuuden kannalta. Oheisilta sivuilla löydät neuvoja aurinkosähköjärjestelmän oikeasta mitoituksesta erilaisiin tilanteisiin ja järjestelmiin. Sivuilla on käsitelty sekä verkkoon kytketyt että itsenäiset järjestelmät.
Työsuhdeauton hankinta Tällä sivulla käsitellään työsuhdeauton hankintaan liittyviä asioita, muun muassa sitä mitä on syytä ottaa huomioon, kun sähkökäyttöistä autoa harkitaan työsuhdeautoksi. Tärkeää on muun muassa arvioida sitä, miten hyvin sähköauto soveltuu autonkäyttäjän arkeen. Sähköisen työsuhdeauton hankinta Sähköinen työsuhdeautoilu sopii monenlaisille organisaatioille.
Lähde: Suomen virallinen tilasto (SVT): Energian hankinta ja kulutus [verkkojulkaisu]. Viiteajankohta: 31.12.2023. Helsinki: Tilastokeskus [Viitattu: 19.4.2024]. Saantitapa: https://stat.fi/julkaisu/cln2znlq68j1x0cut6ssrz1xp Kuva 1. Sähkön hankinta vuonna 2023. Kuva 2. Sähkön hankinta vuosina 2022 ja 2023. Kuva 3. Sähkön kulutuksen jakautuminen vuonna 2023. Kuva 4.
Automaation hankinta ja järjestelmän suunnittelu Milloin on oikea hetki automaatiojärjestelmän hankintaan? Kiinteistöautomaation avulla voidaan säästää energiaa ja parantaa asumismukavuutta. Markkinoilla on paljon erilaisia ja eri tasoisia järjestelmiä, ja vaihtoehtojen määrä voi tuntua suurelta.
Latauspisteiden hankinta Päätös lataushankkeesta Asunto-osakeyhtiön latausjärjestelmä on hyvä toteuttaa lataushankkeena huomioiden asukkaiden tarpeet ja mielipiteet. Asunto-osakeyhtiölaki asettaa päätöksenteolle puitteet ja sen määräyksiä noudattaen saadaan päätökset tehtyä osakkaiden oikeuksia kunnioittaen.
ESCO-hankinnan perusidea Sisällysluettelo Energiatehokkuusdirektiivi , energiapalvelut ( Artikla 29) Energiatehokkuutta ESCO- palveluna ESCO- hankinnan perusidea Energiahankkeiden tuet Jäsenvaltioiden on edistettävä energiapalvelumarkkinoita ja pk-yritysten pääsyä niille jakamalla selkeää ja helposti saatavilla olevaa tietoa mm. energiapalvelusopimuksista, energiatehokkuushankkeita
Tarkistuslista automaatiojärjestelmän hankintaan Miettikää taloyhtiössänne listan asioita valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen suunnittelijan tapaamista. Kirjatkaa pohdinnan tulokset ylös. Pohdintaan kannattaa käyttää runsaasti aikaa, sillä jälkeenpäin tehtävät muutokset ja lisätyöt voivat nostaa järjestelmän hintaa. Mitä asioita taloyhtiössänne tulisi automatisoida?